Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt jelent a szerelhető hogy a 2 véget a palástba szegecs fogja!
vagy tömítőanyag!
Hogy érted,hogy szerelhető?
Amúgy alumínium palástos.
oké, kösz.
csá bezséltünk multkor a dobokrol! menyit mondtál a végdob hoszánka menyinek kell hogy legyen?
nekem lehet van, ma megnézem.
Váltóba!
Üdv.
Valakinek 122-es 1es fogaskerék eladó? Enyémből kitört egy tejfog:S
Boyesen verseny membrán eladó akciósan, ára:5000Ft
A képeken látható tökéletes állapotban levő alkatrészek egybe 10.000ft ért elvihetőek!

Utolsó ár!

Tel:06702465353
Valaki nem tudna segíteni hogy a kuplungban hány lamellának kell lennie mármint hány kopó és nem kopó lamellának?
Valakinek komplett ROTAX 122 es BLOKK-ja nincs eladó ? 100000 ezer forintig ? komplett jóállapotú,henger,dugóval, ? :)
Szia!
Engem érdekelne a fejidomtaetó,de ez az ár nekem sok!
azt láttam énis ,hogy 50 ért van bakonynál,,de még elözöleg valakik aztirtak ,,hogy egy rakat szar,,valaki meg hogy jó
hajtókarszett 20, tömítés 5, csapágyak 3-6,

henger am bakonymotornál talán van 50-ért.
váltó,kuplungal semmi bajom nincs,,hengert akkarok ujjat,,akkor dugót..azt szimeringek,és tömités
Henger alapból 60-65 e ft,dugo wössner 25e ft,, ésmár kijöt 90 e ft :D
Ezért lesz ez 150 ezer :D mindenből újat akarsz venni? Használtan itt a fórumban is árulnak páran csak egy árat mondok kb 10-ért komplett váltót, 15-ért kaphatsz komplett kuplungot is. Ami fix szokott lenni az általában a szimering meg a tömítés. Blokktömítés komplett 5500 általában, a 2 főtengely szimeringet én 1500ft-ért vettem.
Hát igen akkor lesz egy szinte új motrom,,szerdán megyek Györbe Citybike -ba és szerintem megveszem a hengert még amit tudok :),,,
sztem annyiba nincs azért de ha ti felújítjátok onnantól kezdve ha rendesen van használva és betartod a két ütem alapszabályokat onnantól kezdve lesz egy új motorod ami üzembiztos
70 körül már tudsz venni komplett blokkot használtan valakitől szerintem itt az oldalon, csak magát a blokk öntvényt hagy meg azt ami most van ha jó, mert akkor nem kell a papirokkal buziskodni.
Helló mindenkinek ! elöször is kellemes ünnepeket,,
Szóval ,,úgyjártam a Rs emmel 1998 as ,,,hogy nyáron megvettem euroba 850 euro volt (forintba olyan +260ezer)már akkor sokkvolt a gond vele,,nemment csak 120 km/h val,,anyira nempörög ki a fordulat,,,most télre rászedtem magamat ,hogy fellújitattom,,
El is vittem a haveromhoz aki szokta nekem a hibákat mindig javitani,,hát szétkapta a blokkot és elég rossz helyzetbe vagyok,,henger tükörsimára levan futva,,nagyvaloszinuségel a dugó megragadt benne,,dugó törött,,hajtókar szükséges a fötengelyre,na meg fötengely csapágy,,akkor szimeringek és tömités,,
Számolgattam ma és kb 150 ezer forintba jönne bele a komplet motor felújittás ,,szerintetek megér annyit ,,hogy beleköltsek ? Mert már igyis sokat költötem bele,,na és még majd kivülröl is kell a festésel kezdenem vele vallamit ,,,
Eladni nemnagyon tudnám szerintem igy
Elöre is kössz aki ir valamit :)
Hello érdekelne hogy valakinek nincs e Ratax 122 henger eladó?
üdv egy gyújtás alaplap érdekelne itt balaton kb 50 KM es körzetében sürgösen csak az alúminiúm vagy spiáter alaplap érdekelne
méretket jelölöm a képeken
Valójában ez egy KTM MX 250 88 as
Szia!
Már csak a főtengely van meg!
Üdv: Szilveszter
már tárgytalan
Tudnál légyszi képet mutatni mind a 2ről?