Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátsó főfékhengere nincs valakinek?vagy javító hozzá?
Szia!

Ez RS 125-ös?
Fejidomtartó konzolt keresek,nem görbét!
üdv
2010es alpok adriás dsr blokk ezüstözött speciál hajtókarral több hengerfejjel másik dsr henger külön hengerfejekkel sp, bózi kipufogó sp felfüggesztés öhlins belsővel, 2 idomgarnitúra 2 szett felnivel teljesen testreszabható gyújtással stage6 műszerrel eladó a motor vagy alkatrészenként.sok még edzésre használható gumikkal és esőgumival
Rá tudod rakn ia 123-ast a 122-esre, csak az alsó két hengertalp lyukat át kell fúrni.
ez mit takar bővebben ?
versenymotor és alkatrészei eladó
szia én 1500 ft-ba adok nked 2 rudot 2 fület és az a csonkot! ha kel!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
röviden nem
Bele lehet faragni de én nem ajánlom !
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziaztok,,olyan kérdésem lenne bele e menne ez a henger a Rotax 122 es 1998 as Aprilia rs 125 ömbe ? Link fentvan elöre is köszönöm
mennyi az ára 1 rugónak 1 fülnek és 1 csavarnak? azért kell mindegyikből 1 db mert amikor megvettem a motort akkor csak az egyik oldalán voltak meg ezek a másikon nem.
Nekem a tömítésen kívül mindenem van.
Gyári rezonátorhoz való
Debreceni átvétel is megoldható
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy nincs valakinek eladó rugója ami a képen is látható csavarja és ami a csavar alá kell fűl, meg egy kipufogó tömítés is érdekelne.Lehetőleg Debrecen környékén.
A szinte hibátlan henger az Rotax 122 es ? és menyi volt vele futva ?
aaah zsír! :D bementem csabán az italmondoba... 3 vagy 5000ft... köszi mondom :D (Y)
Adj egy címet és küldöm utánvéttel. 3000+posta
Ricinus tartalmú olajok. Pl. Agip Racing 2T, Castrol A747 stb., illetve van még egy-két észterbázisúnak is nagyon jó illata (Motul 800).
Ami szerintem még fontos az illata terén az hogy mennyire van meghajtva a motor. Pl. az Rx-em füstjének is sokkal jobb az illata ha úgy istenes meg van hajtva :)
Egy költöi kérdés mindenkihez:

Milyen olajat kell használni, hogy a régi (salakmotoros ? , én csak oda jártam, ott éreztem) verseny illat előjöjjön? -remélem tudjátok mire gondolok.

Néha-néha még érzem, ha elmegy egy egy robogós de egyre ritkábban.

Gyártanak ilyet-ilyeneket, vagy kutyulni kell a patikai ricinust ?

Előre is köszönöm!
Mi a bánatnak akarod beindítani?
Nézz szikrát benzint ha van akkor próbálkozz....indításnál meg ne húzz neki csumagázt, mert agyig szívja magát szerencsétlen, szivató elég neki.
Hy! A bal kormánykapcsoló lehet érdekel majd
Sziasztok,

nagyon be kéne indítani a motoromat, de olyan rohadt hideg van hogy képtelen vagyok rá.

Próbáltam betolni de kifulladtam. Fullra töltött aksit is teljesen leszívta.

Nincs valami trükk amivel könnyebben be lehetne indítani?

köszi!
árat privátba vagy az adatlapomon elérhető telszámon elérsz
akár mejk boltba megkapd a simson is ugyan az!
Ára? mekkora dug megy bele?
több képet légyszi