2010es alpok adriás dsr blokk ezüstözött speciál hajtókarral több hengerfejjel másik dsr henger külön hengerfejekkel sp, bózi kipufogó sp felfüggesztés öhlins belsővel, 2 idomgarnitúra 2 szett felnivel teljesen testreszabható gyújtással stage6 műszerrel eladó a motor vagy alkatrészenként.sok még edzésre használható gumikkal és esőgumival
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziaztok,,olyan kérdésem lenne bele e menne ez a henger a Rotax 122 es 1998 as Aprilia rs 125 ömbe ? Link fentvan elöre is köszönöm
mennyi az ára 1 rugónak 1 fülnek és 1 csavarnak? azért kell mindegyikből 1 db mert amikor megvettem a motort akkor csak az egyik oldalán voltak meg ezek a másikon nem.
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy nincs valakinek eladó rugója ami a képen is látható csavarja és ami a csavar alá kell fűl, meg egy kipufogó tömítés is érdekelne.Lehetőleg Debrecen környékén.
Ricinus tartalmú olajok. Pl. Agip Racing 2T, Castrol A747 stb., illetve van még egy-két észterbázisúnak is nagyon jó illata (Motul 800).
Ami szerintem még fontos az illata terén az hogy mennyire van meghajtva a motor. Pl. az Rx-em füstjének is sokkal jobb az illata ha úgy istenes meg van hajtva :)
Mi a bánatnak akarod beindítani?
Nézz szikrát benzint ha van akkor próbálkozz....indításnál meg ne húzz neki csumagázt, mert agyig szívja magát szerencsétlen, szivató elég neki.
Ez RS 125-ös?
Fejidomtartó konzolt keresek,nem görbét!
üdv
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Bele lehet faragni de én nem ajánlom !
Sziaztok,,olyan kérdésem lenne bele e menne ez a henger a Rotax 122 es 1998 as Aprilia rs 125 ömbe ? Link fentvan elöre is köszönöm
Gyári rezonátorhoz való
Debreceni átvétel is megoldható
Ami szerintem még fontos az illata terén az hogy mennyire van meghajtva a motor. Pl. az Rx-em füstjének is sokkal jobb az illata ha úgy istenes meg van hajtva :)
Milyen olajat kell használni, hogy a régi (salakmotoros ? , én csak oda jártam, ott éreztem) verseny illat előjöjjön? -remélem tudjátok mire gondolok.
Néha-néha még érzem, ha elmegy egy egy robogós de egyre ritkábban.
Gyártanak ilyet-ilyeneket, vagy kutyulni kell a patikai ricinust ?
Előre is köszönöm!
Nézz szikrát benzint ha van akkor próbálkozz....indításnál meg ne húzz neki csumagázt, mert agyig szívja magát szerencsétlen, szivató elég neki.
nagyon be kéne indítani a motoromat, de olyan rohadt hideg van hogy képtelen vagyok rá.
Próbáltam betolni de kifulladtam. Fullra töltött aksit is teljesen leszívta.
Nincs valami trükk amivel könnyebben be lehetne indítani?
köszi!