Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt találsz hozzá lamellát:
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
HALI EZEN a linken http://www.ultimateparts.net/a...

rs 125 minden alkatrészéről + össze szereléséről robbantott ábra van jó kis oldal sokat segített már nekem reméllem másnak is segíteni fog !
Hátsó lánckereke van valakinek jó állapotú esetleg?

És plexi még mindig kerestetik, trapézlámpás extremához!
okés
nem tudom nem szabadna seminek akadályoznia etleg nem a tömiésba akad meg rajtamarad a hengeren?
Már megkaptam a levelet, ne haragudj amit írtam ide hirtelen felindulásból:)
Én úgy emléxem 123 de megnézem és írok ! holnap !
Akkor miért nem tudom kivenni ? ötlet ?
szia
milyen blokk van benne?
ha rotax 123 akkor nekem van komplet kuplungtom jó lamelákal adom 8ezerbe! de lehet jó a 122-höz is! de nem sok esélye van hogy jó hozzá
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
nincs trük csak nem kel feszgetni bele ne törd!
Ésss megint én bocsi ammm az miért van hgy a power nyelvet nem engedi ki a hengerből mikor kiakarom venni kicsit megtisztogatni.... ? beszorult vgy van vmien trükk ?
HALI valaki tud nekem segíteni ? kuplung lamella ügyben 2001 es rs em van és amit találtam eddig az """ 21.000""" Ft hátast dobtam ! ez reális ár vgy van oltsóbban is ? előre is kössz
levél ment ismét.... ha nem kapod meg itt reklamálhastz.
Nem kaptál levelet tőlem? ELKÜLDÖM MEGINT...
Hello!
Majdnem 3éves a hírdetés már nincs apriliához szinte semmi alkatrészem.
Rotax 122-esre való ÖNINDÍTÓ keresi új gazdáját! Új szénkefékkel, kívül-belül tökéletes, újszerű állapotban. Ára: 8 000 HUF
Ha érdekel tudok 34-es karbi ügyében segiteni!
Emailon keress meg:
patvaros87@gmail.com
Üdv
Hello érdekelne hogy a henger milyen állapotban van?
Meg ha tudsz akkor kűldjél már valami elérhetőséget.
Te el akarod adni a felnieidet vagy csak hirdetgeted? Mert mond meg hogy nem eladó akkor, telefon szám sincs csak egy email amin nem írsz vissza, meg itt fórumon sem.......................................Ilyen hozzáállással...
Engem érdekelne a szívó csonk ha megvan még . karburátort 34 eset nem tudsz véletlenűl hozzá ?
Hali!
A fékbetét érdekelne hány mm ferrodol van még rajta és mennyi az ára, ill. a szivotorok is érdekelne arról ha tudsz egy közeli képet csinálni megköszönném ide is irhatsz vagy megadom az e-mail címem exboy01@freemail.hu
Nem tudom, hogy stimmel-e, de a tartószerkezet is megvan hozzá.
ha stimmel az egyel ezelőtti modellre, akkor ez is jó. Trapézlámpás extrema! ez meg ugye a szívlámpás.
Ilyesmi kell?
Eladó pár megmaradt,tökéletes állapotban lévő rs alkatrészem nagyon jó áron!

-új első fogaskerék: 2db 17es, 1db 16os
-jó főtengely
-jó hengerfej
-28as szívótorok+membrán+lapok
-jó állapotban lévő még bőven használható AP Racing első-hátsó fékbetét
-kipufogógáz visszavezető
-jobb oldali utas lábtartó
-légszürőházba illeszkedő gumi szívótorok
-2db arrow-os kipufogó rögzítő rugó

tel:06702465353