Sziasztok az lenne a kérdésem hogy Debrecenben vagy környékén lehet-e olyan rugót kapni ami az első képen van? És amiket lefényképeztem lamellákat azok még jók? mert 1-esben meg 2-esben a kuplung szaggat.
szerezned kel 1 adásvételit a blokról! igazolnod kel hogy hona való a blokk! az persze +kölcségekel jár majd a szám átiratásal!
meg most hiába van adásvételid ha kiderül hogy lopott elkobozák a motordat az is! ez is benne van a pakliba
nekem van 11kw-os pairom 20ezerbbe ha kell de ez csak a rotax 123-as blokos rs-nek jo! régebi fajta rs-hez vagy inkább af1-hez!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
gépel polirozod? volt már polirizva?
én ugy csináltam hogy elsőnek vizes csiszolópapiral felhuztam és utána polirpasztával és 1 darab farmeral poliroztam fel! sok idő amugy!
Hello! Amióta megvettem a mocit azóta szeretném felpolírozni a vázat és a lengővillát.. és most itt a tél. Olyan kérdésem lenne hogy csiszolnom kell a vázat előtte vagy van rajta valami lakk réteg, amit le kell kaparni? Vagy csak így simán így polírozzam. És milyen pasztát ajánlotok, turtle wax az megfelelő erre?
,, mer ? Amúgy én nem Magyarba lakok hanem Szlovákiában ,Komárnoban ,,, eddig nemvolt gondom vele,,,mostvettem nyáron augusztusban igaz még nemálitotak meg
Az első forgalomba helyezésnél lehet alkotni csak. A világ összes folytását belerakod, hogy 11kw körüli értéket mutasson (ezt a részét pontosan nem tudom, hogy intézik bocsi mindenkitől ) és ennek alapján állítják ki a forgalmit stb...utána kiveheted a folytásokat, mert utána a az atya úristen nem fogja nézni.
Előre: 17,19 (92-2010) 2500 Ft/Db
Hátra: 44,45,46,47 (92-2005) 4000 Ft/db