Szerintem te a forgalmira gondolsz nem!?
ha az nincs akkor bukta, le nem papírozod... ( gondolom én )
amikor én vittem eredetvizsgára akkor forgalmi, eredeti adásvételi 2 példányban rendszám stb..nem genyóznak
Ugrálást az is okozhatja, ha "meg van törve" a bovden, szóval ha kiveszed és megforgatod köröz a vége, nem a tengelye körül forog hanem egy kört ír le.
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy tudnék motorblokhoz papirt szerezni mert vinném eredeti vizsgára a motort,vagy milyen megoldás létezik még erre?
Sziasztok,,az a kérdésem ,,hogy jol e van beletéve nekem a csigába a spiráll ,hogy jó fele e van ? mert elégé ugrál a sebbeségmérö ha megyek vele :((,,elöre is köszönöm
nem jön az a kettéb@szott frímél...nem csak Nálad szar hanem mindenhol...elegem van belőle... adatbázishibák, meg mittudomén..állandóan...most meg meg se mukkan
szia--megkaptam a pénzt de a pontos címét a postázási helynek szeretném elkérni-----de ne emilre írd mert nemjó az emiloldal..nemjön be nekem..vagy csak nálamrossz?
szóval smsben megirhatnád a 30 605 6883 számra hogy hova küldjem az olajpumpát--előre is köszi..szia
Darknox: ha komolyan érdekel az árakat telón megdumáljuk és ha több dolog is érdekelne akkor kitalálunk rá egy nagyonjó árat ami mindkettőnknek megfelel
Tel: 06702465353
A külsején sincs repedés... úgy szokott lenni, hogy a külsején megjelenik ezer hajszálrepedés és kívülről iszonyatszarul néz ki, de ha leveszed a motorról, látszik, hogy a gumi belseje viszont hibátlan.
Figyi új állapotba van az egész az én motoromba volt csak én 34es carbit vettem rá és ezért cserélnem kelett nagyobbra!
Tartom magam annyira becsületesnek h szar,rossz dolgot nem sózok rá másra, ha egyszer aztmondom újszerü állapotba van ami a képeken is látszik akkor az tényleg úgyvan ahogy azt állítom
Rotax 122es hengerről képet dobhatnál mail-emre ha úgy van.
rs125rotax122@freemail.hu
Köszi
ha az nincs akkor bukta, le nem papírozod... ( gondolom én )
amikor én vittem eredetvizsgára akkor forgalmi, eredeti adásvételi 2 példányban rendszám stb..nem genyóznak
ide írj: ms1964@freemail.hu
Ha tudsz akkor ide kúld tomit3@freemail.hu .
szóval smsben megirhatnád a 30 605 6883 számra hogy hova küldjem az olajpumpát--előre is köszi..szia
Ment mail.
Az rs 50 topikból kukkoltam át. Cserélnék Rs 125-re bmw személyautót, ha valakit érdekel, keressen!
takipetya@rocketmail.com
Tel: 06702465353
A külsején sincs repedés... úgy szokott lenni, hogy a külsején megjelenik ezer hajszálrepedés és kívülről iszonyatszarul néz ki, de ha leveszed a motorról, látszik, hogy a gumi belseje viszont hibátlan.
Úgyhogy vedd meg mert újonnan 11-12ezer
Egyébként sokkal jobban megy nagyobb karbival?
Tartom magam annyira becsületesnek h szar,rossz dolgot nem sózok rá másra, ha egyszer aztmondom újszerü állapotba van ami a képeken is látszik akkor az tényleg úgyvan ahogy azt állítom