Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha Dugattyú vagy Henger kellene ti honnan rendelnétek ? én a Citybike.hu néztem ki ? ?
Hali
Rotax 122es hengerről képet dobhatnál mail-emre ha úgy van.
rs125rotax122@freemail.hu
Köszi
akkor valszeg úgy meghajtó csiga ( valami ilyesmi a neve ) az kell bele
vagyis jelen alapotba van igy ,,mert egyik ugyhasznaltam ,hogy forditva volt ,,, és ha kivan kopva akkor kikel cserélni az egészet vagy hogy ?
Szerintem te a forgalmira gondolsz nem!?
ha az nincs akkor bukta, le nem papírozod... ( gondolom én )
amikor én vittem eredetvizsgára akkor forgalmi, eredeti adásvételi 2 példányban rendszám stb..nem genyóznak
alktrészek vihetők!
ide írj: ms1964@freemail.hu
Ugrálást az is okozhatja, ha "meg van törve" a bovden, szóval ha kiveszed és megforgatod köröz a vége, nem a tengelye körül forog hanem egy kört ír le.
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy tudnék motorblokhoz papirt szerezni mert vinném eredeti vizsgára a motort,vagy milyen megoldás létezik még erre?
Képről jónak tűnik, lehet kivan kopva az ahova megy be a spirál, lent a meghajtónál vagy fent az órába.
Hello a 122 hengerlő tudsz képet küldeni ?
Ha tudsz akkor ide kúld tomit3@freemail.hu .
Sziasztok,,az a kérdésem ,,hogy jol e van beletéve nekem a csigába a spiráll ,hogy jó fele e van ? mert elégé ugrál a sebbeségmérö ha megyek vele :((,,elöre is köszönöm
most már jóa freemail.....de most meg annyaian mennek fel rá ezért hogy azért baszakszik majd....
nem jön az a kettéb@szott frímél...nem csak Nálad szar hanem mindenhol...elegem van belőle... adatbázishibák, meg mittudomén..állandóan...most meg meg se mukkan
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy valaki nem-e tud olyan honlapot ahol ahol le lenne írva hogy hogyan kell szétszedni a blokkot?
szia--megkaptam a pénzt de a pontos címét a postázási helynek szeretném elkérni-----de ne emilre írd mert nemjó az emiloldal..nemjön be nekem..vagy csak nálamrossz?
szóval smsben megirhatnád a 30 605 6883 számra hogy hova küldjem az olajpumpát--előre is köszi..szia
Atta!
Ment mail.
milyen bmw?
Szevasztok!

Az rs 50 topikból kukkoltam át. Cserélnék Rs 125-re bmw személyautót, ha valakit érdekel, keressen!
takipetya@rocketmail.com
123as teljesen nicasil sérült, 122es még használható. Ennyi pénzért ez a sok cucc ajándék, csak nekem feleslegesek.
A hengerek milyen állapotban vannak?
Darknox: ha komolyan érdekel az árakat telón megdumáljuk és ha több dolog is érdekelne akkor kitalálunk rá egy nagyonjó árat ami mindkettőnknek megfelel
Tel: 06702465353
ez tényleg egy fullos szívócsonk ám !

A külsején sincs repedés... úgy szokott lenni, hogy a külsején megjelenik ezer hajszálrepedés és kívülről iszonyatszarul néz ki, de ha leveszed a motorról, látszik, hogy a gumi belseje viszont hibátlan.

Úgyhogy vedd meg mert újonnan 11-12ezer
Oké lelked rajta Akkor mennyiért adod csak úgy tájékoztató ár?
Egyébként sokkal jobban megy nagyobb karbival?
Figyi új állapotba van az egész az én motoromba volt csak én 34es carbit vettem rá és ezért cserélnem kelett nagyobbra!
Tartom magam annyira becsületesnek h szar,rossz dolgot nem sózok rá másra, ha egyszer aztmondom újszerü állapotba van ami a képeken is látszik akkor az tényleg úgyvan ahogy azt állítom
A hátsó lánckeréknek volna szabad "kotyognia" ?