Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Rotax 122 henger érdekelne ha valakinek van akkor írjon már.
atya úr isten inkább meg se szólaltál volna
ülj le 1-es
ehhez meg inkább hozzá se szólok, vagy azt se tudod miről beszélsz vagy nagyon sík vagy a motorhoz.....
forgalmi adatait nem lehet változtatni, az úgy marad ahogy van ennyi
Értem.
Necces necces, valahonnan kerítsd meg a blokkfelet és annyi
nekem is igy kéne :)) és ezt te csináltad vagy ugyvetted? :D
Nekem papirokba 5 kw os ,, igazábol meg olyan 22 kw ,,igaz nemmegy most csak 120 al mert törött a Dugóm ,,de most lesz Geozva a motor
Sziasztok:)most kezdem az a1 jogsit és egy rs 125 ös ben gondolkodok és az lenne a kérdésem hogy tudom h töb mint 11 kw de van pár db aminek 11 kw os a forgalmija van gyárilag fojtottak vagy csak valamit okosítottak a forgalminál? ha okosították azt nem tudjátok hogy hogyan is csinálják?
a plexi ? ? mert fogalmam sincs
Akkor marad a Citybike,,az közel van hozzám 40 km :P,,,
Én is üzleteltem már velük, de megbántam:S
nem akarom rontani az üzletét, lehet h csak én jártam így, de szeretnek sumákolni
Szia nem forgalmi hanem vettem egy papiros vázat arra át lett épitve a blokk meg stb.. és most vinném átiratni a motort csak mondták, hogy lehet belekötnek a blokkba mivel nincs róla papírom,de a vázra megvan törzskönyv,rendszám meg forgalmi is
Meg december, s mar hianyzik a motrozas... Mi lesz tavaszig?
Atta!
Bakonyéktól vetted a hengert, és ilyen volt?
Én egyetlen egyszer vettem tőlük, azzal meg voltam elégedve!
Ne vegyél olyat, selejt szar hengerek amiket árul, olyan nicasillal mint a vaj. Én is vettem régen, sajnos. Felömlők borzasztóan állnak benne, és rettenetesen kopik. Nem véletlenül annyi az ára. Rendes eredeti gyári hengert 80ezer alatt még kint se tudsz venni!
Ez jó extrema(trapézlámpás) -ra is?
akkor valószinu énis onnan fogok rendelni :)
Köszi szépen!
Régen vettem bakony-tól hengert wössner molibdén bevonatos dugóval! 22 000km-t elmentem vele!
Nem volt gond velük!
hello. nekem van plexim=8e- be
ha kell irj:spmito@freemail.hu
Ilyen plexit keresek,átlátszót ,,jó állapotban lévöt ,,jó árban lévöt :) ,,enyém 1998 as RS 125 ccm
szia
milyan motord van?
vagyis hanyas kiadású?
gondolom papirnlkül jársz akkor velle
nekem van papiros vázam 2blokféle rotax 123 forgalmival törzskönyvel és rendszámap az ára 20e
a vázat és a 2 blokkfelet átépited és olyan mint ha megveted vollna tölem a motort és viheted átiratni 11kw amugy
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Hello a 122 hengerlő tudsz képet küldeni ?
Ha tudsz akkor ide küld tomit3@freemail.hu .
citybikenal 60e ft mondtak rotax 122,re,de bakonymotor.com on 50 e ft
Mennyit mondtak a hengerre a citybike-nál?
Milyet kérdeztél, 123 vagy 122-es henger?
motoroswebaruhaz.hu - ha dugó kell, ami jól megdugja a Gilardoni-t

bakonymotor.hu - ha henger kell, amit jól megdug a WÖSSNER (azt vegyél)

A bakony-nál 50ért van asszem új 122-es és 123as is talán