Sziasztok:)most kezdem az a1 jogsit és egy rs 125 ös ben gondolkodok és az lenne a kérdésem hogy tudom h töb mint 11 kw de van pár db aminek 11 kw os a forgalmija van gyárilag fojtottak vagy csak valamit okosítottak a forgalminál? ha okosították azt nem tudjátok hogy hogyan is csinálják?
Szia nem forgalmi hanem vettem egy papiros vázat arra át lett épitve a blokk meg stb.. és most vinném átiratni a motort csak mondták, hogy lehet belekötnek a blokkba mivel nincs róla papírom,de a vázra megvan törzskönyv,rendszám meg forgalmi is
Ne vegyél olyat, selejt szar hengerek amiket árul, olyan nicasillal mint a vaj. Én is vettem régen, sajnos. Felömlők borzasztóan állnak benne, és rettenetesen kopik. Nem véletlenül annyi az ára. Rendes eredeti gyári hengert 80ezer alatt még kint se tudsz venni!
szia
milyan motord van?
vagyis hanyas kiadású?
gondolom papirnlkül jársz akkor velle
nekem van papiros vázam 2blokféle rotax 123 forgalmival törzskönyvel és rendszámap az ára 20e
a vázat és a 2 blokkfelet átépited és olyan mint ha megveted vollna tölem a motort és viheted átiratni 11kw amugy
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
ülj le 1-es
Necces necces, valahonnan kerítsd meg a blokkfelet és annyi
nem akarom rontani az üzletét, lehet h csak én jártam így, de szeretnek sumákolni
Bakonyéktól vetted a hengert, és ilyen volt?
Én egyetlen egyszer vettem tőlük, azzal meg voltam elégedve!
Régen vettem bakony-tól hengert wössner molibdén bevonatos dugóval! 22 000km-t elmentem vele!
Nem volt gond velük!
ha kell irj:spmito@freemail.hu
milyan motord van?
vagyis hanyas kiadású?
gondolom papirnlkül jársz akkor velle
nekem van papiros vázam 2blokféle rotax 123 forgalmival törzskönyvel és rendszámap az ára 20e
a vázat és a 2 blokkfelet átépited és olyan mint ha megveted vollna tölem a motort és viheted átiratni 11kw amugy
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Ha tudsz akkor ide küld tomit3@freemail.hu .
Milyet kérdeztél, 123 vagy 122-es henger?
bakonymotor.hu - ha henger kell, amit jól megdug a WÖSSNER (azt vegyél)
A bakony-nál 50ért van asszem új 122-es és 123as is talán