Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Befér a 160/60-as gumi de semmi értelme, mivel visszafogja a motort, meg szar is vele a futómű.
Köszönöm a tanácsot
Sziasztok

Ha valakinek hiányzik a légbeömlő idomja nekem van rá egy rozsdamentes idom akit érdekel meg egy elsőlámpa.
Vegyél nyugodtan, nekem az is hibátlanul működik.
de kipp-kopp
http://www.dpr-motor.fw.hu/123...
erre gondoltok?
Amúgy lehet akkor hogy inkább veszek egy utángyártottat mert javítottakat nem húzza fel a bowden
Nekem is ilyen power nyelvem van, és nekem is hibátlanul üzemel benne, semmi baja
azon a gokartos oldalon vettem, eszembe nem jut most a neve pedig gugliztam is, az nem is volt még 10 ezer sem, ha jól csal az emlékezetem akkor 6000 körül mozgott az ára.
Egy fél nyarat már az volt benne, ebben aztán volt mátrázástól kezdve minden. Tökéletes! Csak ha az én véleményemre is kíváncsi volt valaki
Az hogy eltörik, az nem az alkatrész hibája, nem akkor kéne tisztítani, amikor pajszerral kell kifeszítgethi a helyéről, az meg hogy elolvad azt érdekesnek tartom, nagyon sokat megyek hosszútávon, van hogy 6 nyélen 20, 30 kilómétert is, és még nem szólt érte. Persze, lehet hogy vannak hibás darabok.
takarícsd ki a karbidat és nézd meg a gyartyát is hogy áll vagy cseréld le!
jah én is tudom, valakinek nincs baj vele valaki meg törgéli őket-meg el olvad neki, majd mindneki el dönti mi is a jó neki gyári használt, vagy az uj útángyártott......
Italmondon van 10 000 forintért power nyelv, páran azt állítják, h nem olyan jó, mint a gyári, de én ezt használom több , mint 10 000 km- óta, tökéletes, ugyanolyan a motor, semmivel sem lett rosszabb. Valamint ez aluminium, nem vas öntvény, szerintem jobban is hül, lehet, kevésbé ég rá a cucc... Fura volt, hogy a gyárihoz képest, kb nincs súlya, de tökéletesen működik!
http://italmondo.hu/index.php?...

tökéletes ne halgass enki hülyeségére hogy ez enm gyári más a hőtágulása bla bla bla takarítod smemi baja
nem 1 et használtunk már fel és enm volt vele probléma
Sziasztok!
Olyan gondom van a rotax 123 as blokkos Rs-emmel ,hogy amikor 6. ba nyit a power akkor megtorpan és nem gyorsul, de ha minden sebességbe kihuzatom akkor tud tovább gyorsulni. Ja és amikor így megtorpan akkor előbb utób megfolyik a karbi. Lgyszi segítsetek! Köszi
Hali! Légyszi mondjátok már meg, hogy mi az a gumiméret hátul, új RS en, ami még befér. Nem feltétlenül szeretnék nagyobbat, a gyáritól, de ha mégis, akkor tudni szeretném, mi az, amitől még elfér a sárvédő. A gyári 150/60 R17. 160/60 R17 az lenne rá, de nem merem, hátha nem megy be. A válaszokat előre is köszönöm! Üdv.
szia nekem van csak a szára hiányzik!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
hello: itt kép ahová a rugó neki ül 2db le vált a peremből,nem tudom minek hogyan, igy volt benne a motorba, de ettől tökéletesen müködöt még.
Nekem is van hibátlan állapotúm!
érd.:patvaros87@gmail.com
Sziasztok!

Nincs valakinek eladó Power nyelve '98-as RS-be? Dolce-ét látom, de nem akarom lenyúlni Peter elől, azért kérdem újra.
hello. nem hegesztetett ,gyári csak ahová a rugó fel ül kisebb le patanánok vananak, délután küldök képeket,mirre gondolok.
vagy lehet nem heggelés ott a nyakánál olyan érdekes ott ahol összeér a nyelv rész a tartóval
z mit jelent hogy kisebb esztétikai hibákkal? ez javított amúgy? az a heggelési varrat miatt kérdem
hello. nekem van magnézium itt kép jobb oldali az
kisebb esztétikai hiba van rajta, de válalok rá 1-honap garit hogy tökéletessen müködik, motorből vettem ki.
ár=8000ft
érd:spmito@freemail.hu
pont beletrafáltál, mert nincsen :)
Magnézium power nyelved nincs véletlenül?
power nyelv nem eladó külön? vas vagy magnézium?
szai
nekeem van rengeteg gumim olcson!4 tel.06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
ja és még rengeteg aprilia alkatrész is!