Ma megyek az rs-el és hírtelen más hangot adott ki fura volt kicsit és 104fokot írt ki hírtelen. Leállítom h hűljön utána lehűlt 80 fokra elindulok vele megint 110fokra gyorsan felmelegedett. Szerintetek mi a probléma?
okés!
én amugy ugy adom hogy mindent adok a blok belselyéböl csak a kiegyenlitő tengejt nem ! mást mindent adok!(2 fogaskeréksor léptetővilák rugók váltotengej stb,
szia---adj nekem légyszives egy emilcímet amire küldhetem a képet jó...köszi...30 605 6883
és egyéb rs 125 alkatrészek olcsón eladó..
hátsókerék 12000ft lánckerékkel... 5 küllős felni 99 es rs ből..szép állapotban nincsen lepattanva..
fejidom már csak 2500 ft
fejidom tartó konzol gyári szép 2000 ft
és egyéb nyalánkságok olcsón első féknyereg szép állapotban 3500
hátsó féknyereg 3500 -alu tartó konzol 2000ft
Az a baj, hogy már kibasztam 5000et ezekre a lent említett dolgokra, és ezek szerint mégsem bele való. A másik az, hogy nekem minden jó csak ez a léptető dob lehet az ami rossz a felosztása miatt, esetleg a tengelyen lévő léptető szerkezet lehet talán még kopott. Akárhogy nézem komplett váltó akkor se kellene, de pénzem sincs most annyi rá. Azért köszönöm :) Meg ugye azért csak megvárom a képeket a dobról hátha csak annyi baja van. Ha az se lesz jó akkor szerintem szólok majd neked.
szia nekem van 125 af1 ből rotax 123 ba való ha érdekel akkor 1000 ftért odaadom..holnap csinálok róla oylan képet is ha érdekel amin látszik a járat rajta....és tudsz viszonyíttani hogy jó e vagy sem---
Nem vagyok alkatrész kereskedő, nincsenek ebben a témában külföldi kapcsolataim, áron alul nem adom el itt figyel a polcon kaját nem kér, de azért ezt privátba is benyöghetted volna basszalak
írj egy e-mail-t erre a címre hogy te mit gondoltál érte
gudzol@freemail.hu
itt mindent megtanálsz!
én amugy ugy adom hogy mindent adok a blok belselyéböl csak a kiegyenlitő tengejt nem ! mást mindent adok!(2 fogaskeréksor léptetővilák rugók váltotengej stb,
és egyéb rs 125 alkatrészek olcsón eladó..
hátsókerék 12000ft lánckerékkel... 5 küllős felni 99 es rs ből..szép állapotban nincsen lepattanva..
fejidom már csak 2500 ft
fejidom tartó konzol gyári szép 2000 ft
és egyéb nyalánkságok olcsón első féknyereg szép állapotban 3500
hátsó féknyereg 3500 -alu tartó konzol 2000ft
De megesik, ha a csiga elesik