Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.
Már elkeltek a gumik.
megvannak még a gumik?
van nekem egy odavaló tömíttés 500 ftért a tied!
más alkatrész nem kell?apróság bármi csecse-becse?
30 605 6883
helo!
rotax 122 onindito van valakinek elado?
Ahol a kipufogó és a henger találkozik.
Kipufogóhoz kell a tömítés
nekem van egy tömíttésem..
hova kéne a tömíttés?
hengerhez?
Helló.
Az lenne a kérdésem hogy neten hol tudnék Tuono 125-höz (RS 125)
kipufogó tömítést venni?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv:
bukosisak
köszi megnéztem..
oksa
megvár az idom....

mid van még?
nekem is van bal oldali konzol , ha érdekel írj rám emailt hogy mit adnál cserébe.vagy hogy mid van.
haxorx@citromail.hu
abból is lehet:D
freemailre elküldtem a képeket
hát baloldali lábtartó konzol érdekelne majd ha van esetleg, de egyenlőre még nekem is maradtak meg cuccok és amíg azokat nem bírom elpasszolni addig csak cserélni tudnám őket... a héten szerda max csütörtökön tudom utalni a pénzt de tuti hogy kell az idom
Szia igen megvan még...megoldható az utalás igen....
más cucc nemkell,,,?
van még apróság másis....30 605 6883
szia
az ülés alatti idom megmaradt vagy elvitték? a megvan még esetleg megoldható az utalás?
Köszönöm szépen a segítségedet!
Ilyen anyagok nálam nem találhatóak meg, de van 2db penny bevásárlókocsim!:D szerintem megteszi az is!:D:D:D
Köszi a segítséget még egyszer!
Üdv.: Béci
Keresek kuplung bovdent egy '98-ashoz. Akinek van, az írjon egy árat, meg küldjön egy képet.

fehervalentin@gmail.com
hali nincs valakinek eladó power bowden?
Az enyém így néz ki, saját készítésű. Egy IFA ülésből és egy iskolapad vázából csodákat lehet csinálni.
eladó új hátsó tárcsa 5000ft
aprilia011@freemail.hu
eladó rs 125 cuccok olcsón.....30 605 6883
neo és nem nao..bocsánat
hiszek nektek..azthiszem úgy kezdem a postán hogy felveszem a NAO KABÁTOMAT ÉS EGY NAPSZEMÜVEGET MINT A MÁTRIXBAN AFIUCSKA...AZTÁN ODALÉPEK A BIZTONSÁGI MANUSHOZ.....hátulról kikapom a vizipizstolyt a tokból.......
hányok egy cigánykereket vagy ha úgy jobban tetszik akkor GIPSY WEELS-t..aztán elkezdek lődözni a postán.........,de csak ha nem 1050 ft..más esetben visszabujok emberi mivoltomba és kedvesen mosolygósan jónapotot köszönve,elintézem a csomagfeladást!és mindenki jól jár...