egyébként nemtudom hogy te ezt hogy tudod elintézni hogy 1050 leygewn de nálunk ha levélként adom fel akkoris minimum 1690 a posta..
azóta aygalok rajta hoygan tudnék postaköltséget faragni amióta,te mondtad hogy drágán küldtem a csomagot...
tudodmit
jah terheld rám a postát én meg fizetem az én postaköltségemet...is..
remélem nem lesz gubanc
szia
ez tök természetes nekem volt idő hogy adrz m is füstölt ...de pár pöffenés után elmúlik..
minden kétütemű motor füstöl picit...
tök normális ha elöször füst aztán meg benmelegszik és csak pöcörög..nyugi ez semmit nem jelent..csak ha okádja afüstöt és a gyertyád is elázik az olajtól akkor van gond
Helló.
Az lenne a kérdésem hogy beindítom hidegen egy kicsit füstöl a blokk felől de miután bemelegedett utána nem.
Ez miért lehet rossz a kipufogótömítés?
Választ előre is köszi.
Üdv:
bukosisak
Sziasztok.
Ma vettem egy Aprilia Tuono 125 motort és az lenne kérdésem hogy hol tudnák hozzá használati könyvet leszedni vagy jó e hozzá az RS -é is mert hát tulajdonképpen ez az kivéve hogy ez nem idomos vagy van e valami lényegesebb eltérés.
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv:
bukosisak
nemértem télleg nemértem..
sima csomag 20000kg-ig 1050
posta.hu-n nézd meg
így add fel a csomagot és akkor mindenki fizeti a saját, egyszerűbb..
azóta aygalok rajta hoygan tudnék postaköltséget faragni amióta,te mondtad hogy drágán küldtem a csomagot...
tudodmit
jah terheld rám a postát én meg fizetem az én postaköltségemet...is..
remélem nem lesz gubanc
akkor énis megpróbálom úgy küldeni hogy minnél olcsóbban menjen..
köszi
de nekem tetszik a cucc...
köszi
ide is leírhatod
vagy felhívhatsz 30 605 6883
ez tök természetes nekem volt idő hogy adrz m is füstölt ...de pár pöffenés után elmúlik..
minden kétütemű motor füstöl picit...
tök normális ha elöször füst aztán meg benmelegszik és csak pöcörög..nyugi ez semmit nem jelent..csak ha okádja afüstöt és a gyertyád is elázik az olajtól akkor van gond
Az lenne a kérdésem hogy beindítom hidegen egy kicsit füstöl a blokk felől de miután bemelegedett utána nem.
Ez miért lehet rossz a kipufogótömítés?
Választ előre is köszi.
Üdv:
bukosisak
Ma vettem egy Aprilia Tuono 125 motort és az lenne kérdésem hogy hol tudnák hozzá használati könyvet leszedni vagy jó e hozzá az RS -é is mert hát tulajdonképpen ez az kivéve hogy ez nem idomos vagy van e valami lényegesebb eltérés.
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv:
bukosisak