Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendben............de majd szólok a héten mikor jó mert a pénzemet várom...
Vízhőfok jeladó 7150.-ft gyári
http://robogotuning.hu/spd/ap8...
Sziaszatok!

Vízhőfök jeladója van valakinek eladó ? Légyszi segítsetek!

PLEASE
Hello,mindenkinek...engem érdekelne az rsemre sportdob...valamint aki tudnekem szerezni katódcsövet... mert nagy szükségem lenne rá...irhattok mailben raikonen01@citro..vagy telefonon 2óra után 30/52-85-648on...ezek az éngépeim a képeken szóval rs-en is hasonlóképpen valósitenám meg :D jah van 2robogóm eladó ha vkit érdekelne egy 2007es derbi atlantis és 2001es honda zx dio...mindkettő megkimélve kevés kilóméterre..érdeklődni ugyonott...
jójó csak tod a karbi az ööööö majd ha esetleg a 35 öst leakarom venni nem lessz mire kiscerélni..... de akk küldöm azt is és akk ahogy az árat megbeszéltük
bencex15@freemail.hu címre írj, és megbeszéljük az árat.
jövő héten jelzem hogy mikor küldheted de nekem kell minden aklkatrész amit beszéltünk...bele egy nagy dobozba zutty aztán jöhet is ..karbi is kell....emilre írhastz választ az árról még ha akarsz..gabor8181@freemail.hu
mien áron adod a hátsó féktárcsádat?
szia csak oda kell a műaynag hézagoló lemez ahol a vízszintes nyilak vannak akét széléhez--máshova nem kell....de a csövek alatt amibe belefut a tengelyed oda pedig gumigyűrűk mennek egy-egy darab...ennyittudtam segítteni
Eladó új Sunstar gyári hátsó féktárcsa gömb és új rs-re.
kb 2 fékezésnyit használt.
Sziasztok!

MÓVÁRIDRZ először is tőled lenne egy kérdésem! Nincsen eladó Vízhőfok jeladód rs-hez ?
Ha van kérlek jelezz vissza.
Köszi a segítséget mindenkinek!
Hétfő este majd jelentkezem mi kell a mociba!
Remélem megúszom egy Dugó cserével meg egy hajtókarral!
Mondjuk az sem kevés, de még mindig jobb!
Akkor majd hétfőn!
Üdv.: Béci
Haligali minden kedves fórumozó társamnak ....
Segitségre lenne szükségem ....
A képen látható felnire kellene nekm gyári féktárcsa (hátsó)
(szuperlotyó ként szuperál a felni)
jah de, sorry thanks
nemjó a link
ez így jónak tűnik ahogy van, nemrég raktam én is össze, de itt a robbantott ábra is:
https://www.apriliayorkshire.c...
valaki meg tudja mondani hogy a főváz és a lengővilla között,valamint a lengővilla és a blokk között vannak e hézagoló lemezek,vagy sziplán összemegy,és bele a tengely? elkezdtem összerakni a motort,nem szeretném szétszedni a végén ... ( bocs ha túl profi a rajz)
"Pláne, hogy én szoktam használni a motorféket is büszkén,"

Te motorgyilkos, neked CBR125 való..
tunk még beszélni az árról ha nem kell a karbi
így van..
ez tök logikus ha azt nézed.......ha pörgeted akkor hamarabb eléri időben azt a futásteljesítményt mint az amit csak hébe hóba huznak meg......
pl erre a krosszmotor pörög izomból egy versenyen és egy versen yután ujdugó kell hozzá
ellentétben a chopperrel amit ha használsz megint egy verseny időt kb ha tehetnéd pl hogy versenykörülméynnek teszed ki akkor nem fog tönkremenni mert fel annyit pörög ergó
minnél jobbna pörgetsz valamit annál hamarabb megy tönkre..ezt már te meg úgy intézed ahoygan akarod...ki is nyírhataod hamar meg meg is kímélheted..az utóbbival jobban jársz csak éppen attól nem fogod magadat rossinak érezni:) sajnos:)
Értem! :)
Köszi szépen a válaszodat!
Szóval a lényege az a felhasználástól függ!
Köszi a választ!
szia hát tudod eg yhenger eg ydélután is kilewhet nyírni meg 20 év alatt is öreganyósan
attól függ hogy mennyit vabn használva van akinek 5000 kmt bír ki van akinek meg 30 000 et!
szóval most oylat kérdeztél kb hogy egy kurvát hányszor lehet megdugni mielőtt teljesen lealázná magát fizikailag..szóval ameddig tarta nicasil a hengeren és még annyi hogy 3 méret van....az első dugótól számíttva...
aszem 2 századonként van a határ...csereérték de ha rosszul írtam akkor ebbe majd ugyis kijavíttanak a fiatalok ...üdv gabó
Sziasztok!
Mondtam, hogy nem akarok ebből semmi veszekedést szítani!
Igazság szerint nekem most ez a henger-dugó-hajtókar szett elment 22000Km-t, és nem öreganyósan használtam!
Teljesen újonnan vettem, bakonymotor-tól(fórumneve) a gyári hengert-és a bele való Wössner dugót!
De ahogy olvasgattam ez elég jónak számít!
Pláne, hogy én szoktam használni a motorféket is büszkén, ami nem annyira javasolt egy 2T motoron!
Tényleg nem szeretném, hogy vita, vagy köpködés legyen ebből!
Semmi bajom sincs MISOC bármely eladásra szánt alkatrészével sem!
Amúgy azt megkérdezném, hogy egy henger mennyit megy el?
Bocsánat, ha félre érthetően írtam, semmi ilyen szándékom nem volt!
Üdv.: Béci