Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió!

Köszi a gyors választ írtam neked az email címedre!
Elküldtem a címem szóval majd ha tudod akkor légyszi add is fel.

Előre is köszike.
Puszi :)
szia
nekem van fotengelyem. rosz (elegge log mar a hajtokar) is es jo (jo hajtokarral)is.es van powerem is.meg sok mas cucc. elerhetoseg adatlapomon.
eléggé laza volt a csávó kérdeztem h nem -e kellene ráírni a dobozokra a neved de azt mondta h nemm csak betette a kocsiba és ment
haligali jött a futár remélem az összes dobozt + fogod kapni.......... papír ragasztószalaggal vannak összeragasztva ( 4 dobozt fogsz kapni ) még találtam 1 két apróságot azt is beleraktam
első hátsó használt fékbetétek filléres áron,első ujszerű állapotban lévő lánckerék, did 520as aranyszínű lánc használt jó állapotban,gömb rs fenéklap,komplett membrán olcsón eladó
Misoc: felvettelek msn re kb mikor szokál fentlenni?
kuplung kiemelő kar 3eft+posta
posta(előre utalással 450ft,utánvétel 1200ft)
szacsomotor@freemail.hu
szia, átalakítás nélkül semmi esetre se! Átalakítással mehet hogyha különolajzás működik. Részletekért meg olvasd el a megfelelő topic-ot, oda minden tapasztalatomat leírtam már.
Köszi a segítséget Atta!
Akkor megcsinálom Gázosra!
Ha láttok majd egy búvárfelszerelésben motorozó emberkét, az csak én lehetek!
Köszi még egyszer sziasztok!
felejtsd el, etanol nem keveredik a 2t olajjal.
Szia! Nekem van. 4500 forint
ez rotax 123-ba valo? lehet hogy nekem van.. estere jelentem...
Sziasztok!
Mit tudtok az feles benzin, és feles etanol használatáról?
Használhatnám minden gond nélkül az RS-ben az etanolt felesen benzinnel keverve?
Véleményetek?
Motorkárosodásban ez mit jelentene?
hali valakinek nincs 123as rotaxba való főtengely esetleg power nyelve?
Köszike szépen a segítséget MÓVÁRIDRZ
Viszont sajnálom hogy már eladtad.

A következő kérdésem az lenne hogy van valakinek ilyen kiemelővillája eladó ?

Ha van légyszi írjatok a forumba

Puszi
SZIA CSIBE...NA IT A FOTÓ AZÉRT HOGY LÁSD HOGY IYLENNEK KELLEN LENNIE A TIÉDNEK IS HÁTIL AHOL A CSAVAR KIJÖN..DE MIVEL HOGY A TIÉD KIVAN SZAKADVA LEGALÁBBIS NEM 6 OS csav heyle lóg ki mint nekem hanem vagy 12 mm es szóval a tiéd az törött.....
én ezt pedig már eladtam elvileg 3500 ért de más ezt 5000 ért adja..
szóval a tiéd az rosz törött magyarul...
elég sűrűn megesik, hogy állítani akar a kuplungon a tulaj és a legfinomabb mozdulatra is elnyíródik a gyenge alumínium menet. szerintem nálad is ez van.
megnézem szétsuzedem és pár pillanat alatt küldöm a z újabb fotót
Nekem a közepe kiesik. Szóval nem tartja oda semmi.
Az anyának nem fixnek kéne lennie? Vagy valami nem fix ennek a közepében ?

Amit feltettem képet azon látsz valamit aminek nem úgy kéne lennie ?

Köszike szépen a képet
szia csajszi kb így kéne kinéznie amikor öszerakod...
hello. msn cim:misoc160@freemail.hu
Sziasztok.

Szeretném a segítségeteket kérni, mert ma került sor a kuplung összerakására és egy kis problémába ütköztem, mégpedig abba hogy a kiemelő villa közepébe hogy van az állító csavar ?

Mert nekem egy anya van benne meg egy kis menetes rúd de ha nagyon kicsavarom akkor kiesik az egész :(

Még annyiban szeretném kérni a segítségeteket hogy a kuplungot hogyan kell beállítani?

Légyszi segítsetek nekem egy kicsit

Puszi nektek.
sziasztok
van pár feleslegessé vált alkatrészem, segédvázból kettő van, mind a kettő jó állapotú, semmi bajuk, a tank tetején csak ragasztószalag nyoma van, ahogy felvolt fogva egy ideig de az is hibátlan, a fehér idom pedig 50 esé, van egy zárszettem is, meg még amik a képeken vannak, mind 1994 es rs ről valók. ha valakit érdekel írjon, olcsón odaadom őket.
csere esetleg érdekel baloldali lábtartó konzolra(ami a váltót tartja ,nem az utas.).
van 1, egy ezresbe elküldöm.
ha érdekel ide írj:
jkcdavid@gmail.com
sziasztokóccsó eladó alkatrészek rs 125 höz ha valakit érdekel korrekt áron!
ha valami nemjó visszaveszem!
30 605 6883
üdv gabó