haligali jött a futár remélem az összes dobozt + fogod kapni.......... papír ragasztószalaggal vannak összeragasztva ( 4 dobozt fogsz kapni ) még találtam 1 két apróságot azt is beleraktam
első hátsó használt fékbetétek filléres áron,első ujszerű állapotban lévő lánckerék, did 520as aranyszínű lánc használt jó állapotban,gömb rs fenéklap,komplett membrán olcsón eladó
szia, átalakítás nélkül semmi esetre se! Átalakítással mehet hogyha különolajzás működik. Részletekért meg olvasd el a megfelelő topic-ot, oda minden tapasztalatomat leírtam már.
Köszi a segítséget Atta!
Akkor megcsinálom Gázosra!
Ha láttok majd egy búvárfelszerelésben motorozó emberkét, az csak én lehetek!
Köszi még egyszer sziasztok!
Sziasztok!
Mit tudtok az feles benzin, és feles etanol használatáról?
Használhatnám minden gond nélkül az RS-ben az etanolt felesen benzinnel keverve?
Véleményetek?
Motorkárosodásban ez mit jelentene?
SZIA CSIBE...NA IT A FOTÓ AZÉRT HOGY LÁSD HOGY IYLENNEK KELLEN LENNIE A TIÉDNEK IS HÁTIL AHOL A CSAVAR KIJÖN..DE MIVEL HOGY A TIÉD KIVAN SZAKADVA LEGALÁBBIS NEM 6 OS csav heyle lóg ki mint nekem hanem vagy 12 mm es szóval a tiéd az törött.....
én ezt pedig már eladtam elvileg 3500 ért de más ezt 5000 ért adja..
szóval a tiéd az rosz törött magyarul...
elég sűrűn megesik, hogy állítani akar a kuplungon a tulaj és a legfinomabb mozdulatra is elnyíródik a gyenge alumínium menet. szerintem nálad is ez van.
Szeretném a segítségeteket kérni, mert ma került sor a kuplung összerakására és egy kis problémába ütköztem, mégpedig abba hogy a kiemelő villa közepébe hogy van az állító csavar ?
Mert nekem egy anya van benne meg egy kis menetes rúd de ha nagyon kicsavarom akkor kiesik az egész :(
Még annyiban szeretném kérni a segítségeteket hogy a kuplungot hogyan kell beállítani?
sziasztok
van pár feleslegessé vált alkatrészem, segédvázból kettő van, mind a kettő jó állapotú, semmi bajuk, a tank tetején csak ragasztószalag nyoma van, ahogy felvolt fogva egy ideig de az is hibátlan, a fehér idom pedig 50 esé, van egy zárszettem is, meg még amik a képeken vannak, mind 1994 es rs ről valók. ha valakit érdekel írjon, olcsón odaadom őket.
csere esetleg érdekel baloldali lábtartó konzolra(ami a váltót tartja ,nem az utas.).
Köszi a gyors választ írtam neked az email címedre!
Elküldtem a címem szóval majd ha tudod akkor légyszi add is fel.
Előre is köszike.
Puszi :)