Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Ige az kellene! Elküldöd postin?
Norbi a hengerfej helyett küld el nekem a kuplungbovdent.
Most már gondolom csak el tudsz menni a postára.
Címem ha nincs meg írj és elküldöm sms-be.
Üdv!
Jó állapotú powernyelvet keresek!
Itt lesznek a képek a hütöröl meg a lámpáról
látom rendessen felkészíted a szezonra a mocit
Képet tudnál róla küldeni légyszike ?
hello: nekem van rotax 123-as lendkerekem=10000ft
érd:ktmktm@freemail.hu
Van 2.000 forint az ára.
Sziasztok!

Ismét lenne egy kérésem :)
Valakinek nincsen eladó KUPLUNG BOWDEN-je ?

Ha van légyszike írj rám.

Puszi
Szia itt van rajta ez kéne neked zoli?
30 605 6883
Eladó rs alkatrészek olcsón...
30 605 6883
gabó
megtudná valaki nekem mondani hogy 2003 RS 125 gyári 28as karbiba arrow rendszerhez kb mekkora fúvóka kéne?
Szív Rs lámpájára elég a 20x25ös lámpafólia ?
helo!
valakinek esetleg rotax 123 lendkerek elado?
szia rgv.....
első főfékmunkahengerrel?
miylen árat beszéltünk multkor?
30 605 6883
És neked ahhoz mi közöd ha szabad tudni?
Üdv!

Légyszi segítsetek ... Rs 125 , Gyári kipufogó , 28-as karbira kellene egy gyári beállítás!
Előre is köszönöm
Üdv!
Vennék aprilia af1-rs 50ccm -es kilométer órát(maga az óra kellene vagy ha olcsón kapok jöhet a műszerfal is). Akinek van kérem irjon.
hangjából hallani meddig kell neki a szivató.. szerintem.
Rendben! Tehát az ilyen jellegű fulladás a hideg motornak köszönhető? Legalábbis a leírtak alapján...

Köszönöm a válaszokat, és a tanácsokat!
Hidegen ne forgasd mert sok lesz a szervízköltség. A szivatót meg ne rögtön told vissza hanem szépen fokozatosan menet közben ahogy melegszik.
Legalább annyira melegítsd meg a motort, hogy ne a 'cold' feliratot mutassa a vízhőfokjelző. Utána indulj utadra. Ha egy kicsivel több időd van, kivárhatod a 40°C-t is és nem fog már fulladni.
Ja és után jöttem haza, bő 4km-t....
Hello mindenki!
Kb 2 hete van egy Aprilia RS 125-ösöm '98-as a moci. Én, mint full laikus totál nem értek a dologhoz, pont emiatt lenne egy kérdésem:
ma el akartam indulni a mocival: fogom, szivató, önindító, pörög, helyes, na akkor induljunk szivató vissza gázkart húzogatom, hagy melegedjen, indítás után olyan 15 sec múlva indulni akartam, ergo a motor hideg volt. kuplung, gáz, elveszíti a fordulatszámot, lefulladtam. Mintha nem kapott volna benzint a motor, jó mondom hazudj! Volt benne... lehet kevés, de akkor sem értem, mert sík felületen voltam (ez később lényeges). oké mondom, akkor megint indítom gáz+kuplung, elveszíti lefulladok... eljátszotta ezt harmadszorra is, na mondom ilyen nincs....... de alapjárat meg meg volt, azzal semmi para nem volt... jó na utoljára, aztán hagyom a francba... gáz+kuplung végre elkapta... nyit a power húz, mint állat UGYANÚGY vízszintes talajon... szal nem lehetett az, hogy tényleg kevés benzin volt benne, és az a kevés lötyögött "oldalt"...

Lényeg, hogy nem tudom miért csinálta. Mondom, FULL LAIKUS vagyok!

Valaki vmi ötlet?

Köszi!
jaja nagyon le van lakva, elég ránézni..
de a te motorod nagyon fasza!több képet nem tudtál mások motorjairól összelopkodni a bikepicsről?:D