valóban olasz, és kb. 50 éve gyártanak dugókat.
Mondjuk én inkább Asso-val próbálkoznék, az a gyári. Esetleg Wössner (nekem az volt az RS-be, totál meg voltam elégedve vele)
Hmmm meg van az összes alkatrészem a mocihoz!
Hétfőn össze lesz rakva ha minden jól megy!
Kérdések:
1. Ki halott már a METEOR márkájú dugóról?
2. Bejáratáshoz valami hasznos információ?
3. Mikor lesz RS 125-ös túra?
Renden köszi!
Néztem én is ott pont!
De nem tudom, hogy milyen méretű dugót vegyek bele!:S
Én a CityBike-hoz megyek Győrbe, viszem a hengert is,hogy bele tudják próbálni!
Sajna csak ez a két választási lehetőség van,szóval Vertex vagy Prox?
Wössner-t szerettem volna bele én is!
De most sajnos nem sikerültek úgy a dolgok! :(
Majd nyár végén megveszem bele az új hengert+wössner dugót+hajtókart, de most sajna ez a helyzet!
Láttam Vertex-ből is van náluk molibdén bevonatos, kovácsolt alu dugó!
Én annál tenném le a voksomat!
De valami hozzáértő ember is leírhatná szerény véleményét!
Köszi szépen!
Sziasztok!
Sajnos Wössner új dugót nem tudok a mocimba szerezni, ezért maradt a Prox vagy a Vertex dugó!
Véleményetek róla?
Kinek mi a tapasztalata, egyikkel másikkal?
Írjatok minél hamarabb, mert holnap megyek, és nem volna hülyeség tudnom, melyik a jobb!
Köszönöm a segítségeteket, MISOC kollégának pedig a hengert!
szia a futárszolgálattal el is küldhetem a pénzt igazából szóval akkor adod oda a csomagot ha megkappod a pénzt és akkor tutira megkapod azt én megbeszélem a futárral ok?!
szóval nem maradsz pénz nélkül nefélj a futárok nem fognak becsapni pár ezerért mert akkor egyből kirugják őket ha panasz van..szóval iylen egykét ezerrel nem fognak játszani nem ez lesz az életükben a legdrágább csomag amit szállítanak majd............mentem aszámodat
amugy 24 et beszéltünk postával együtt ugye?de most hogy nem utánvétes ,mármint nem postán kerszetül megy így akkor csak 22!a futárköltséget meg uygis itt fizetem a futárnak helyben....okés a dolog?
megadom afutárnaka számodat majd és akkor valamikor megy is a hét elején oksa?de addig ugyis felhív stb..
üdv gabó
haligali én a posta mellett szavaznék!
2000ft a posta de ha előre utalsz úgy 1050ft de itt a számom 30 4375762
nekem mind1 mehet felőlem futárral is csak nehogy ne kapjak utánna smemit
szia add meg a mobilszámodat a jövő héten fel fog hívni egy futár fiu hogy megbeszélje veled hogy mikor vagy otthon......és akkor bemegy hozzád és elhozza a cuccot és utánvéttel mikor megkaptam akkor fizetem ki oks?...olyan mintha postára adnád fel csak itt olcsóbban megússzuk a postát féláron.....KB....ÉS HÁZHOZ MENNEK A CUCCOKÉRT.....szedj össze minden cuccot amittaálsz és csomagold el a karbiis is éne akkor....és akkor írdmeg nekem milyenárat is beszéltünk meg ezekre.....gabor8181@freemail.hu üdv gabó
Legalább is szerintem!
Nem hinném, hogy bármivel is jobb lenne tőle a motor! Nekem igazság szerint pénzkidobásnak tűnik!
Megveszed az NGK BR10EG-t 2410Ft-ért az tuti jó bele ;)
link: http://robogotuning.hu/spd/BR1...
Mondjuk a te döntésed, de ha gondolod, akkor tudok neked rendelni EG-t is meg EIX-et is, lehet hogy még olcsóbban is,mint a netes ára!
Írj rám majd MSN-en, és megbeszéljük!
én nem tudom, h Te mit néztél, meg ezt miből vontad le... bármilyen kép lehet ott az lényegtelen, mind2-nél nagybetűkkel ott van, h BR10EIX :DD amúgy utcára teljesen értelmetlen beletenni...
Mondjuk én inkább Asso-val próbálkoznék, az a gyári. Esetleg Wössner (nekem az volt az RS-be, totál meg voltam elégedve vele)