Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia ATTA, hozd magaddal légyszi vasárnap pestre valahol ütközünk. Pistinél telefonszám. Nagyon köszönöm!
hello
váltóvillát mennyiért adod?
Még annyi hogy 1 hónapja volt utoljára indítva , a garázsban volt , ahol most nem volr fűtés, minusz fokokban volt.
Hello!
Azt miért csinálhatja a moci (rs 125) ,hogy alacsonyabb fordulatokon üresben forgatom és fullad néha le is fullad.
valakinek eladó alig futott láncszett? gyári áttételekkel,és nem félkörbe hajlítható láncal... érdekelne
helo!
rotax 123 fotengely valakinek jo alapotban van elado?
Hello Gabi!

Van szívócsonkom, vasárnap megyek vissza pestre, fel is tudom vinni akár, de Pistinek is odatudom adni ma, ha kell.
Sziasztok, gumi szívó csonkot keresek 28-as karbihoz, de olyat ami nincs levágva. sürgős lenne!
sziasztok. Gyújtáskapcsolója van valakinek elfekvőben? 5ezret adok érte.
Eladó rs cuccok és egyéb állatfajták....
postai utánvéttel plusz ezer ft a súlytól függetlenül!
havj bátran..30 605 6883
a Wössner listaára 24990.-Ft, de itt találsz hozzá sok mást is:
http://robogotuning.hu/spl/762...
hello. eladtam. de ha tudok szolok.
Igazság szerint én nem jártam utána, de mivel nem halottam róla, így nem tudtam mizu velük!
De most már tudom legalább!:)
én csak beírtam google-ba
Eladó gyujtáskapcsoló, tanksapka és hozzájuk tartozó kulcs!
ára:6500Ft
Faszavagy...
nem tud valaki 07 es modelhez bontott oldalt jó festéssel sajnos kihoztam levegözni és eldölt
nekem van egy teljesen tökéletes kuplunkosár szettem jó lamellákkal cakk pakk és ez a váltóvillám is van. 2-öt 25-be adom
ha érdekel írj
Misoc! Eladtad spancidnak a 07-es rsre a sárvédőt,vagy meg van még? Mert ha megvan akkor megvenném
és ha nincs olyan kulcsom hozzá ami méri, akkor? :)
7 Nm-el kell meghúzni.
hello
aki jártas a kuplung lamella cserében az segithetne :)
az első képen a csavarokat meddig kell huzni? teljesen be kell csavarni a csavarokat vagy ugy h a megjelölt valami a peremnél legyen?
a 2. képen megjelöltem valamit ami szerintem már tönkre ment, vagy esetleg azt még lehet igy használni, vagy van vkinek eladó ilyen alkatrésze?
50 éve gyártanak dugókat?
Az kemény!:D
Azt hittem, valami új cégről van szó!
Az buta!
De jó, hogy mindíig új dolgokat tud meg az ember!:D
Igen mondta a fószerkám, hogy olasz dugó!
Megmutatta, de nem tudom!
Szépen megmunkált nincs vele gond, de semmi olyan ablak nincs benne, mint pl a wössnerben, se semmi!
Igazság szerint nem tudom, mi célt szolgál az a két oldali ablak a dugón!
De csak dicsérte, hogy megbízható normális körülmények között, de verseny célokra nem ajánlja!
Az ára közel 15000Ft körül mozog!
Egy Wössner meg 25490!
Nem tudom! :)