Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

talán azért lett leszedve mert öszetörték
szerintem nyugodalmasan beszéljétek meg,nemkéne itt egymást szíttani.legyetek jók ha tudtok:)
Az 55ezer forintos "gyári" új henger negyed annyit nem fog neked kibírni, mint misoc 6000 km-s valóban gyárija, mivel selejt szar!
Nem hobbiból szedte le a hengert, hanem mert bontott cuccokat árul ha nem tűnt volna fel.Mégis mi történne egy 6000kmes hengerrel? Mond már el, mert nagyon kíváncsi vagyok.
Eladó Rs 125 cuccok !
olaj tartály
gázkar
önindító
Y idomok
Zár szett
féklámpa kapcsoló
kormány kapcsoló
Hát mert miért lett leszedve 6000Km után egy jó állapotú henger?
Gondolom nem hobbiból!
meg odaadja 40-ért a hengert, 55-ért meg vannak újak!
És ha a használt henger idő előtt beadja a kulcsot?
Akkor meg köpködök majd rá, hogy phhhúúú szemét Misoc milyen szart adott vagy akármi?
Nem igazán hiányzik az nekem!
Jobban megbízom egy új dologban, mint egy használtban!
Félre ne értsetek semmi bajom sincs a Misoc cuccával, nem erről van szó, csak még is csak egy használt alkatrészről van szó, aminek lehetnek rejtett hibái!
300km-es túrára meg nem nagyon mernék elindulni egy ilyen alkatrésszel!
Esetleg tudnátok valami infót adni, hol lehet venni Asso Verke gyári dugót?
Köszi az infót, és tényleg nem szeretnék megbántani senkit sem!
Köszi szépen: Béci
a kar ugyan az
teljesen új minek utcára, mikor van tökéletes bontott?
Köszönöm, hogy írtál Misoc, de nekem teljesen újra lenneszükségem!
Több mint valószínű, hogy ma beégett a dugóm, de sajna csak hétfő este tudom meg, hogy mi kell majd pontosan!
remélem csak egy dugó hajtókarral, mert az nem annyira vészes, mint egy új henger!
Köszönöm szépen válaszodat!
Üdv.: Béci
hello: nekem van ujszerű 2007-es hengerem 6000km van benne.
ár=40e dugoval=45e
érd:ktmktm@freemail.hu
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valamelyikőtöknek
ÚJ! HENGER - DUGÓ - HAJTÓKAR esetleg?
Vagy valami elérhetőség, ahonnan tudnék szerezni!
Köszi: Béci
Sziasztok!
Pár kérdéssel fordulnák hozzátok
Először is olyan kérdésem lenne h ha egy 06"os full poweres rs 125 re a gyári 28as carbi helyett raknék egy nagyobb pl. 34es vagy akörüli carbit + egy vforce3 membránt,miben változna meg a motor,kb mennyi +teljesítményt lehetne elérni? Illetve én olyasmit halottam,hogy ha ezt a kis átalakítást megvalósítanám ahoz a gyári henger nem nagyon passzol,ha azt szeretném h jobb legyen akkor még a hengert is reszelgetni kellene. Ez mennyire keeht igaz?

Ha valaki tudna nekem ebbe az ügybe segíteni nagyon megköszönném
Üdv: Sabi
ELADÓ Csomagrögzítő háló

Keveset használt, praktikus megoldás a csomagok rögzítésére! Fekete.
Ár: 500 Ft, postázni ezt is olcsón tudom.

mail: tyt001@freemail.hu
tel: 70/6199777
ELADÓ Fúvókák RS125-be. Dellorto 28, rotax 122
2 db Rotax 122 (28 Dellorto) főfúvóka. Az egyik 128-as, a másik 133-as méretű.
Ár: 500 Ft/db Posta fillérekért!

ELADÓ Motoros kesztyű - CSAK EGY A HÉTIG ENNYI AZ ÁRA!
Schoeller versenykesztyű (Svájcban gyártott), Keprotec kevlár protektor az ujjaknál, a bütyköknél, a csuklónál, stb. Erős marhabőr külsőrész, puha tapadós bőr a tenyérrészen, az ujjaknál perforált bőr. Kék – fekete - fehér színű, mérete: XXL/12. A legfontosabb, hogy nagyon kényelmes!
Teljesen új, sosem használt. Méretprobléma miatt eladó (nagy rám).
Ár: 14.000 Ft (bolti ára 24.000Ft) A postázás nagyon kevés pénzből kijön!

ELADÓ Motoros könyv
- Ifj. Petró Lajos – Motorozás mesterfokon - új, fóliában
Szeretnél gyorsan, biztonságosan és tudatosan motorozni? Akkor ez a könyv kell neked!
Vadi új, még fóliában van. Könyvesbolti ára 4000 Ft felett!
Ár: 2.500 Ft, ezt is olcsón tudom postázni!

mail: tyt001@freemail.hu
tel: 70/6199777
értem én hogy nema rendőr miatt kell felvenni csak én akkor még 18 voltam kb és nem az eszem hajtott mikor motoroztam hanem a benzin..persze így harminc évesen már nem így látom..fő a biztonság..........
a bukósisakot sem a rendőr miatt kell felvenni vagy aki ezt hiszi annak gratula...emlékszem amikor megvettem az első bőrruhámat, sokat tanakodtam milyen is legyen, bőr cordura 1 vagy 2részes...
végén megszültem 1részes bőr és hogy miért? egyszerű rá a válasz, sose mehetsz csak kabátba ha egyrészes a ruhád, azaz mindig felvagy öltözve,jópár évet letoltam utcán, 4évet pályán szerencsére még nem kellett a bőrruha védelmét kipróbálnom:P
köszi
tessék
hello
nincs valakinek kuplung szerelési rajza?
Oké köszi a tippet egyébként apám ezen téren azért szakértő remélem nem fogok ki valami szar darabot.
Az érdekelne, mik cserésebbek a 2t-nél, mint a 4t-nél.
Mennyire tudom ezeket karban tartani, és meghosszabbítani az életüket, és mennyiért cserélik mindennel együtt?
Most akarok motort venni, de még nem döntöttem el.
Gondolkozom a Yamaha YZF-R125 és az Aprilia RS 125 között.
Mind a kettő szép, hasonló árkategória, csak a 2t-4t lényegében a különbség
a te olajdeknid mióta jó rotax122-re?
hello: nekem van kuplung kiemelő karom 2007-es rs 125 ből.
ha kell irj emailt vagy msn:misoc160@freemail.hu