Ez így igaz :) de azért tegyük hozzá azt is, hogy sokkal szebb mint akármelyik nsr (mondjuk ez relatív, de azért az olasz dizájn azért az olasz dizájn ;). A másik fontos dolog az, hogy rs-ből még ma is vannak ujjak, de az nsr-t már nem gyártják már vagy 6 éve ;)
ha rs-nsr összehasonlítást szeretnél akkor nagyvonalakban annyi hogy rs-en jobb a futómű, jobb fék, erősebb-hegyesebb motorikusan(ezért gyakrabban kell szervizelni, kevesebbet megy el km-ben). Nsr kényelmesebb, többet elmegy egy felújítással de gyengébb egy kicsit. Fogyasztás hasonló, csuklófüggő. Alkatrész van mindegyikhez bőven bontottan, kivéve idomok az újabb nsr-hez (aprilia új ár horror, honda talán nem annyira, de a kopó cuccok hasonló árban vannak). Én azt mondom hogyha csak túrázgatsz akkor inkább a honda, ha meg "motorozni" kell akkor aprilia.
nekem tavaszra lesz egy eladó gömb rs 125 rendszámos jóárban, ha esetleg érdekel vedd fel a kapcsolatot velem , volt mitom és rsem is,tudok véleményt mondani neked ha szükséged van rá.
haxorx@citromail.hu - írj rám és tudok msn címet is adni .
Azért szeretnék mindenképpen pont ilyen kinézetű tárcsát, mint az extrema-n lévő, mert ilyenem van egy balos, és szeretném átalakítani a motorom dupla tárcsásra, és a gyári jobbos aprilia, illetve a mito az megegyezik az enyémmel.
Hamarosan vennék valami kissebb "sportmotort" és néztem a RS125-öt, kérdésem lenne felétek több is, s ha hozzá szólnátok a dologhoz jó lenne, könnyebbé tenné a választást (NSR125 vs. RS125)
Van esetleg valami tipikus tipus hiba amiről jobb tudni?
Alkatrészek mennyire vannak, s milyen áron?
Mennyit megy el egy ilyen kis gép normál használat mellett? 25-30e km?
Meg persze ha tudtok valami használható infót, mire kell oda figyelni jó lenne ha megosztanátok!
Üdv
olaj tartály
gázkar
önindító
Y idomok
Zár szett
féklámpa kapcsoló
kormány kapcsoló
haxorx@citromail.hu - írj rám és tudok msn címet is adni .
Hamarosan vennék valami kissebb "sportmotort" és néztem a RS125-öt, kérdésem lenne felétek több is, s ha hozzá szólnátok a dologhoz jó lenne, könnyebbé tenné a választást (NSR125 vs. RS125)
Van esetleg valami tipikus tipus hiba amiről jobb tudni?
Alkatrészek mennyire vannak, s milyen áron?
Mennyit megy el egy ilyen kis gép normál használat mellett? 25-30e km?
Meg persze ha tudtok valami használható infót, mire kell oda figyelni jó lenne ha megosztanátok!
Köszi!
Jani
igy néz ki!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
http://www.motorcyclespecs.co....
RS Extrema-ról keresek ilyen első féktárcsát. Van valakinek elfekvőbe otthon egy ilyen esetleg?
lenne pár olcsó eladó alkatrészem....30 605 6883
gabó
http://robogotuning.hu/spd/adb...