eladni szewretném csak nemvagyok tisztában az6 árakkal...akár s motoba is...
nemrég vettem s moto szettet és az is vanhh már vagy 50 be de mire meglesz lesz vagy 65 be is
és most van egy rs 125 2002 em és eladnám lehetőleg egyben de kiváncsi vagyok ha bontom hogy adhatnám el amugy 200 ért adom majd kompletten....cssak vigyék...
Sziasztok!
érdekelne engem hogy rs 125 höz első hátsó felni mennyiért megy 2002 es évjárat hibátlan állapotban iletve ehez blok kobletten karbival miylen árban fut hoygan lehet eladni...gyujtással.... sacc per kb árat írhatna valaki de valami reálisat:)
köszi
SZIASZTOK!
AKIK NEKEM SZERETNÉNEK AJÁNLATOT TENNI csak hogy tisztán lássam a dolgokat kérném tételes felsorolását árral megjelölni a következőknek csak emilben és nem fórumon keresztül jelen pillanatban!
amikre szükségem van!
tanksapka kulcscsal együtt!
elsőtengely!
gyujtáskapcsoló..
CSAK EMILBEN ! KORREKT ÁRAT SZERETNÉK KI ALKUDNI!
GABOR8181@FREEMAIL.HU előre is köszönöm ne ajánljatok kérlek benneteket ---- mást idomokat meg stb csak amit kértem :)
köszönöm:)
aprilia rs 125 2006-os
-2db felnik tárcsákkal fogaskerékkel =80e
2db michelin power 2008-as évjáratú gumi 4,1mm minta mélységgel szinte még uj ,pályát nem látott!
Az Asso Werke az nagyon jó, ha jól tudom gyárilag is ilyen van az Rs-ekben.
jo minőségü?
Ha úgy döntesz hogy inkább bontani fogod a mocidat akkor kérlek írj nekem egy üzit, mert sok mindenre szükségem lenne.
Előre is köszike!
Puszi.
nemrég vettem s moto szettet és az is vanhh már vagy 50 be de mire meglesz lesz vagy 65 be is
és most van egy rs 125 2002 em és eladnám lehetőleg egyben de kiváncsi vagyok ha bontom hogy adhatnám el amugy 200 ért adom majd kompletten....cssak vigyék...
érdekelne engem hogy rs 125 höz első hátsó felni mennyiért megy 2002 es évjárat hibátlan állapotban iletve ehez blok kobletten karbival miylen árban fut hoygan lehet eladni...gyujtással.... sacc per kb árat írhatna valaki de valami reálisat:)
köszi
http://www.kepesmotor.hu/felni...
powernyelv tartókonzolod van eladó esetleg, és mondjuk még km óra meghajtód?
tanksapka,gyujtáskapcsoló és kulcs
köszike!
AKIK NEKEM SZERETNÉNEK AJÁNLATOT TENNI csak hogy tisztán lássam a dolgokat kérném tételes felsorolását árral megjelölni a következőknek csak emilben és nem fórumon keresztül jelen pillanatban!
amikre szükségem van!
tanksapka kulcscsal együtt!
elsőtengely!
gyujtáskapcsoló..
CSAK EMILBEN ! KORREKT ÁRAT SZERETNÉK KI ALKUDNI!
GABOR8181@FREEMAIL.HU előre is köszönöm ne ajánljatok kérlek benneteket ---- mást idomokat meg stb csak amit kértem :)
köszönöm:)
bocsi nemhagyhattamki :D
-2db felnik tárcsákkal fogaskerékkel =80e
2db michelin power 2008-as évjáratú gumi 4,1mm minta mélységgel szinte még uj ,pályát nem látott!
2db guma=20e
..
szerinted jó rs50re?