Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Monnyon le a linkkészítő
Asso Werke van csak amit te írtál olyanról még nem hallottam.
Az Asso Werke az nagyon jó, ha jól tudom gyárilag is ilyen van az Rs-ekben.
sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy mi a véleményetek az Aston Wek dugorol?
jo minőségü?
Szia.

Ha úgy döntesz hogy inkább bontani fogod a mocidat akkor kérlek írj nekem egy üzit, mert sok mindenre szükségem lenne.

Előre is köszike!
Puszi.
eladni szewretném csak nemvagyok tisztában az6 árakkal...akár s motoba is...
nemrég vettem s moto szettet és az is vanhh már vagy 50 be de mire meglesz lesz vagy 65 be is
és most van egy rs 125 2002 em és eladnám lehetőleg egyben de kiváncsi vagyok ha bontom hogy adhatnám el amugy 200 ért adom majd kompletten....cssak vigyék...
Felnit venni szeretnél vagy eladni?
Sziasztok!
érdekelne engem hogy rs 125 höz első hátsó felni mennyiért megy 2002 es évjárat hibátlan állapotban iletve ehez blok kobletten karbival miylen árban fut hoygan lehet eladni...gyujtással.... sacc per kb árat írhatna valaki de valami reálisat:)
köszi
Hali! Még mindig keresek power házat illetve bowdent!
felvettelek msnre alkatrész ügyben
A hirdetésben látható gpr alpha10 párban eladó 25.000ft-ért. Hibátlan állapot.
Az enyémben pneumatikus pówer szelep van kompletten 10 000ft
hello
powernyelv tartókonzolod van eladó esetleg, és mondjuk még km óra meghajtód?
heló
tanksapka,gyujtáskapcsoló és kulcs
kizárt dolog
zsolt A tiédet nemértettem hogy zárszett stb tételesen sorold fel hogy mit mikor emilben ok?
köszike!
SZIASZTOK!
AKIK NEKEM SZERETNÉNEK AJÁNLATOT TENNI csak hogy tisztán lássam a dolgokat kérném tételes felsorolását árral megjelölni a következőknek csak emilben és nem fórumon keresztül jelen pillanatban!
amikre szükségem van!
tanksapka kulcscsal együtt!
elsőtengely!
gyujtáskapcsoló..
CSAK EMILBEN ! KORREKT ÁRAT SZERETNÉK KI ALKUDNI!
GABOR8181@FREEMAIL.HU előre is köszönöm ne ajánljatok kérlek benneteket ---- mást idomokat meg stb csak amit kértem :)
köszönöm:)
az a kulcs tanksapka zárszet 8 ezer!
az is van!
heló az sport projé van!
a kutya eladó?
bocsi nemhagyhattamki :D
a plexi külön nem eladó,sőt a plexit nemis adom el,nézd meg a hirdetésembe benne van ,mi az eladó alkatrész
aprilia rs 125 2006-os
-2db felnik tárcsákkal fogaskerékkel =80e
2db michelin power 2008-as évjáratú gumi 4,1mm minta mélységgel szinte még uj ,pályát nem látott!

2db guma=20e
..
a plexi külön eladó?
szerinted jó rs50re?