Aprilia AF1 125 sérült elejjel de inditható nagyon jó motorral rotax 123.-as blokkal egyben vagy alkatrészenként is eladó.Hivj vagy Írj ha bármi kell megbontom a blokkot is ha kell valami!Tel:06 70 459-6036
Sziasztok!
122es önindítójához keresek szénkefetartót (szénkefékkel és rugókkal 1ütt), illetve komplett önindító is érdekel végső esetben szabadonfutó nélkül.
E-mail: somodibence@vipmail.hu
hello. nagyon jó állapotuak a gumik, gumira milyen garanciát válajak,ez nem romlik el! vagy jó állapotú vagy kopot enyi története.
ár=20000ft 2db guminak
ha kell postázni is tudom ,vagy jövő héten megyek pestre felviszem ha kell.
Lenne kérdés.
2007 es rs-be, mi lehet a hiba, amikor elindulok 5000 fordulatig rendesen megy, es 5000 tol 6000 ig nem porog a motor akarhogy huzom a gazt.. csak egy bizonyos elert sebesseg utan kapcsolodik be a power, ami 6000 nel nyitt...
Ha valaki tud hozzászolni, azt megkerem irjon.
sorold fel mire van szükséged és szerintem nagyon méltányos áron akarok eladni mindent.......
egybe 200 lenne de darabolva sem jövök ki jobban nagyon....írj megbeszéljük.....nekem csak az kell hogy visszajöjjön az ára.....nem akarok rajta húzni....köszi
ja meg azt szeretném megkérdezni hogy1 vagy 2 gyürüst vegyek mert halotam hogy nem jot tesz a motornak a 2 gyürü meg kevesebb ideig él meg nincs alapjárat
mejket vegyem?
atta916@freemail.hu, írj és megbeszéljük.
Ha bontod a mocit akkor nekem kelene egy fékgomba.Előre is köszi
ha kell irj:ktmktm@freemail.hu
122es önindítójához keresek szénkefetartót (szénkefékkel és rugókkal 1ütt), illetve komplett önindító is érdekel végső esetben szabadonfutó nélkül.
E-mail: somodibence@vipmail.hu
ár=20000ft 2db guminak
ha kell postázni is tudom ,vagy jövő héten megyek pestre felviszem ha kell.
Van power házam és bowdenem!
Nem is laksz messze!
Elérhetőség az adatlapomon!
Üdv
APRILIA RS 125 1995 TRAPÉZ LÁMPÁS MINDEN ALKATRÉSZE ELADÓ! OLASZ IMPORT!
haxorx@citromail.hu
2007 es rs-be, mi lehet a hiba, amikor elindulok 5000 fordulatig rendesen megy, es 5000 tol 6000 ig nem porog a motor akarhogy huzom a gazt.. csak egy bizonyos elert sebesseg utan kapcsolodik be a power, ami 6000 nel nyitt...
Ha valaki tud hozzászolni, azt megkerem irjon.
egybe 200 lenne de darabolva sem jövök ki jobban nagyon....írj megbeszéljük.....nekem csak az kell hogy visszajöjjön az ára.....nem akarok rajta húzni....köszi
A gumik mennyire jók? Vállalsz rá garanciát?
BP-re feljuttatni?
ha0@freemail.hu
mejket vegyem?