Hali!Nem nekem van,én a vaterán találtam!Nekem povernyelv kellene,de csak úgy adja külön ha a tartóért is jelentkezik valaki!Ha jelentkezel én elviszem a nyelvet,te meg a házat!8500 ft-ért adja,így megfelezzük!Szerintem jó ár érte!Legalábbis nekem már nagyon kéne a nyelv!Ezt a linket nyissad meg!http://www.vatera.hu/auto_moto...
Köszönöm szépen a segítségedet mihest megtudom hogy mekkora méretű kellene írok is neked!
Árban van valami különbség a méretek között ? Kb milyen árban adod?
Na csumi. ha volt már szabálysértésed akkor 30 000 a kétszemély, ha még nem volt szab.sért. akkor viszont "csak" 10 000. Jogsival.Engem most basztak meg...
Hali.
Mennyiért adod a hátsó fékpedált ?
A dugó pontos méretét még nem tudom mert a héten lett hozzákezdve a motor szétszedéséhez és még nem került ki belőle a dugó.
Neked mekkora méretű dugód van? Újj vagy használt?
viszont midneketten 18 alatt vannak elvileg, szoval nem kaphatnak pénzbírságot(bár lehet hogy ezt a szülökre terhelik de nekem fater mindig azt mondja hogy helyszininél ne fogadjam el a csekket mer nem büntethetnek[faterom rendőr gondolom csak tudja]). eltiltást valoszinü....
Egy biztos mindketten a 218/1999. (XII. 28.) Korm. rendelet 47. § -ban leírt "Engedély nélküli vezetés" szabálysértést követtetek el. (Igen te is!, mivel illetéktelen személynek engedted át a vezetést.) Ennek a szabálysértésnek a szankciói a következők lehetnek: 100.000Ft-ig terjedő pénzbírság, vezetéstől eltiltás (nem csak a barátodat téged is eltilthatnak.), és helyszíni bírságolható is,amire gondolom nem került sor, mert feljelentették a barátod és sztem a te adataidat is ezért kérték be.
A másik, a biztosítás kérdése, ami 100.000 Ft-ig terjedő pénzbírsággal sújtható, viszont ez csak a barátodra vonatkozik, mert te nem közlekedtél a motorral biztosítás nélkül. Az alsó határ mindkét szabs.nál 30.000 Ft.
Ugyanakkor alkalmazhat a rendőrség szimpla figyelmeztetést is. ( De ez a helyszínen szokott történni nem utólag, szval nekem pénzbírság gyanús a dolog, és az eltiltás sem kizárható)
Remélem segítettem valamennyit.
A hazudozást, hogy ellopta meg ilyenek felejtsd el mert ezzel már bűncseleményt követsz el. Ha kérdésed van írj nyugodtan.
Sziasztok..
Érdekelne egy 2006 os évjárattól Aprilia Rs 125 GYÁRI kipufogódob :D Ugyanis feleszkábáltam egy 2009 es Rs 125 rezóját egy 1990 es Mitora és nincs hozzá dobom..
MEGGYÓGYULT:D:D:D.. azért voltam elkeseredve mert kb tegnap ilyenkor mostam és kb 2-kor néztem meg akkor még szar volt és azt hittem h tényleg zárlatos lett, de most így 2 órával utána meg már jáó:D
Szikra van-e? Sok minden beázhatott, gyújtás állórész, Gyújtótrafó, gyújtás elektronika, vagy valamelyik csatlakzoás ázott be. Ha a karbiba kerülne víz, akkor nagy valószínűséggel beindulna még a motor.
Ahhham értem!:D
Viszont ha felteszem a 17/39-et, akkor elviekben nőhet a végsebességem nem?
Vagy milyen áttételtől nőne meg a végsebességem?
Különösebben a gyorsulás nem érdekel, mert kanyarvadász, nem pályamenő vagyok!
De azért a gyorsulásból sem szeretnék nagyon elhagyni!:D:D:D
Jujj de telhetetlen vagyok:D:D:D
Szóval kicsivel nagyobb végseb kellene, elenyésző gyorsulás vesztés mellett is akár!:D:D:D
igen, érdekel még
mennyit kérsz érte?
Árban van valami különbség a méretek között ? Kb milyen árban adod?
milyen márkájú dugód van és mennyibe fáj egy gyári méretű(54)-es?
Mennyiért adod a hátsó fékpedált ?
A dugó pontos méretét még nem tudom mert a héten lett hozzákezdve a motor szétszedéséhez és még nem került ki belőle a dugó.
Neked mekkora méretű dugód van? Újj vagy használt?
Várom válaszod!
Üdv.: Csajszi
Ezen besz*rtam
Egy biztos mindketten a 218/1999. (XII. 28.) Korm. rendelet 47. § -ban leírt "Engedély nélküli vezetés" szabálysértést követtetek el. (Igen te is!, mivel illetéktelen személynek engedted át a vezetést.) Ennek a szabálysértésnek a szankciói a következők lehetnek: 100.000Ft-ig terjedő pénzbírság, vezetéstől eltiltás (nem csak a barátodat téged is eltilthatnak.), és helyszíni bírságolható is,amire gondolom nem került sor, mert feljelentették a barátod és sztem a te adataidat is ezért kérték be.
A másik, a biztosítás kérdése, ami 100.000 Ft-ig terjedő pénzbírsággal sújtható, viszont ez csak a barátodra vonatkozik, mert te nem közlekedtél a motorral biztosítás nélkül. Az alsó határ mindkét szabs.nál 30.000 Ft.
Ugyanakkor alkalmazhat a rendőrség szimpla figyelmeztetést is. ( De ez a helyszínen szokott történni nem utólag, szval nekem pénzbírság gyanús a dolog, és az eltiltás sem kizárható)
Remélem segítettem valamennyit.
A hazudozást, hogy ellopta meg ilyenek felejtsd el mert ezzel már bűncseleményt követsz el. Ha kérdésed van írj nyugodtan.
Érdekelne egy 2006 os évjárattól Aprilia Rs 125 GYÁRI kipufogódob :D Ugyanis feleszkábáltam egy 2009 es Rs 125 rezóját egy 1990 es Mitora és nincs hozzá dobom..
telóm: +36/30/242/5531
Tegnap délután lemostam a motoromat és azóta nem indul.mi a faszom lehet?jó ok gondolom beázott de ilyenkor mit lehet tenni?
Aprilia Rx125 motoromhoz keresek gázbowdent és kuplungbowdent.
Ha valaki tud vagy esetleg ha megtudná mondani hol keressek megköszönném!
20/9655947
Köszönöm szépen a segítségedet!
Akkor ugrik fel rá a 17/39-es!
Köszönöm még egyszer!
További szép estét!
17/39el meg 160as
Viszont ha felteszem a 17/39-et, akkor elviekben nőhet a végsebességem nem?
Vagy milyen áttételtől nőne meg a végsebességem?
Különösebben a gyorsulás nem érdekel, mert kanyarvadász, nem pályamenő vagyok!
De azért a gyorsulásból sem szeretnék nagyon elhagyni!:D:D:D
Jujj de telhetetlen vagyok:D:D:D
Szóval kicsivel nagyobb végseb kellene, elenyésző gyorsulás vesztés mellett is akár!:D:D:D