szerintem a hengeren nézd meg a hőfokmérő csatlakozását. Az szokott lelazulni, meg fújd be WD40el. Tankot kell felnyitni. Feltéve ha Nálad is úgy van mint az enyémen :)
Hello...lenne egy kérdésem...
lehet hogy hülyének fogtok nézni...
van egy RS125-öm
96-os
lcd kijelzövel
nah elvileg kikéne irni a hömérsékletet....
amikor megvettem akkor kiis irta, rá egy hétre meg már csak annyit irt ki hogy COLD (hideg)...
mehetek vele akármennyit mindig azt irja ki...
nah most a napokban lemostam...és amikor ráattam a gyujtást, egy pillanatra kiirta hogy hány fokos... de aztán megint cold...szétszedni nem szedtem szét mert nem merem..:)
valami tipp hogy mit igazitgassak meg hogy ismét tökéletes legyen?
Háth Öcsne te kva kemény lehetsz! Pénzt behajtasz, személyiség fejlesztő is vagy, és gondolom ezekmelett kurva izmos is!
Lehet felvállalná magát a talpát nyalnád_ vesztedre
biztos megérekztek a cuccok, de még nemsikerült elmenni értük. ha minden igaz a hétvégén megyünk szegedre alkatrészért és akkor azzal eggyütt a huzatokat is hozzuk!
rakok fel képeket ha készlesz!
Szarigás! Te ne foglalkozz mások dolgával, kisfiú vagy még, áruld a két ft-os lengyel piacos,szakadt műbőr gatyádat.De, ha nagyon személyeskedni szeretnél hát legyen, bár nem vagyok híve ennek a stílusnak te szarjankó.
Hát faszkópé te valamikor nagyon keményre ihattad magad, ha arc meg név nélkül ilyen baromságokat irogatsz, szerintem kezd azzal, hogy megmondo ki a fasz vagy és, hogy mi a verőeres kurva anyád bajod van a Klauval. Ha ezt ésszerűen leírod basszus, akkor még gépelni is segítek a trágárságaidat ha addig valaki nem töri el a kezedet.
maradék:
kipuff katalizátoros 1000ft
kipuff folytatlan 6ezer ft
160as henger rotax 127-re 5ezer ft
a többi egybe 10ezer ft vagy darabokba mgeggyezés szerint
köszönöm a segitséget, majd nekilátok:)
Üdv!
lehet hogy hülyének fogtok nézni...
van egy RS125-öm
96-os
lcd kijelzövel
nah elvileg kikéne irni a hömérsékletet....
amikor megvettem akkor kiis irta, rá egy hétre meg már csak annyit irt ki hogy COLD (hideg)...
mehetek vele akármennyit mindig azt irja ki...
nah most a napokban lemostam...és amikor ráattam a gyujtást, egy pillanatra kiirta hogy hány fokos... de aztán megint cold...szétszedni nem szedtem szét mert nem merem..:)
valami tipp hogy mit igazitgassak meg hogy ismét tökéletes legyen?
elekrola63636@citromail.hu ide küld el.
RS topic én így szeretlek
Lehet felvállalná magát a talpát nyalnád_ vesztedre
biztos megérekztek a cuccok, de még nemsikerült elmenni értük. ha minden igaz a hétvégén megyünk szegedre alkatrészért és akkor azzal eggyütt a huzatokat is hozzuk!
rakok fel képeket ha készlesz!
kipuff katalizátoros 1000ft
kipuff folytatlan 6ezer ft
160as henger rotax 127-re 5ezer ft
a többi egybe 10ezer ft vagy darabokba mgeggyezés szerint