Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebben a topicban azt kell értékelni ha épp nem téged csesztetnek :)
nekem aztán tökmindegy, ki kivel mikor hol veszekszik, csak nem igazán látom értelmét, főleg fórumon egy ismeretlennel:D de elolvasgatom én itt a kommenteket, ahogy Tyt mondja --- élvezzem, csak hát ha motoros dolgokról menne akkor még jobban élvezném
abbahagytuk! sztem sem erről kell szólni a fórumnak! ámen!
dőlj hátra, popcorn+ cola.
Élvezd :)
Bocs hogy belavau, de itt nem igen találsz spirált, mert ez biza elektronikus jeladós..
itt már olyan veszekedések folynak, hogy még a fidesz-mszp politikusok is megirigyelnék... ha nem vettétek volna észre ez egy motoros fórum, nem itt kéne veszekedni szerintem...
Ennek csak örüljél kevesebb km-el tudod majd eladni
Azért köszönöm szépen a képeket, de már sikerült vásárolnom gumit. SZÉLES UTAT!
Igen, nekem ugyanez volt. A spirál tört el nálam, ami a km órát és a kereket "összeköti" ugye. Az forog, és annak a forgási sebessége alapján mutatja a sebességet, és számolja a megtett métereket. Pár ezer forintos tétel, ki kell cserélni! Egyébként máshol is lehet a probléma, a keréknél is eltörhetett a fej, de az már sokkal húzósabb pénzekbe kerül. Reménykedjünk a legjobbakban! :) Üdv
bár majd ha eladásra kerül a sor kevés kilóméterrel birod hirdetni
ám kövesd végig a hátsó keréktöl a kábelt, ha találsz rajta valamilyen csatlakozást akkor azt fujd be kontaktspreyel... én ezt csinálnám, de nem találkoztam még ilyen problémával!
Sziasztok!
Az a baj h a km órám egyfolytába 0km/h mutat,és nem méri a megtett kilómétereket! Mi lehet a baja? Volt valakinek már ehez hasonló vagy ilyen problémája? 2007es rsről lenne szó.
Csocsii! Sürgősen eladó az rs-em. Sajnos el kell adnom kocsi vásárlás miatt ( kettő nem lehet pedig megtartanám ) Nagyon olcsón eladón, legolcsóbb a piacon és a legújabb majdnem

Link: http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125_csak_1_hetig_su
rgos-3253328
rájössz
kőszi.csá.
Minek magyarázkodsz?
Mit kisasszony?
helló!

első 1,8bar
hátsó 2,0bar

legalább is mi ennyire szoktuk.
elkúrtad haver
sziasztok.ki tudná nekem pontossan megmondani.rs 125-ős gumikban mennyi a pontos nyomás?kősz.
szevaszatok!
RS125ösömet szeretném nyáron végre rendbe hozni. Kéne vennem egy új hengert meg dugattyút. Szerintetek mennyiből tudnám kihozni és hogy lenne érdemes intézni?
Üdv uraim! Eladó-vagy elcserélem benzin-gázos kocsira! Meg van a tőbbi idom is,csak nincs időm foglalkozni vele!
ok,köszi
Nincsen sajnos...
Kedves Rozsdás!

Nem tudom, hogy ki vagy és rólad nem is mondtam semmit,nem vettem a számra a neved! Selettra bunkóságát nem díjaztam egyedül és vele szemben védtem Klaudiát! De rólad nem nyiltkoztam! Mivel te eddig nem írtál ide semmit, és nem is ismerlek, rólad egy szót sem szóltam, és még csak Klaudia ilyen jellegű irományára sem reagáltam!
Ui: de az mondjuk érdekes, hogy tudod hova valósi vagyok...
kuplungkarod estleg nincs?