Ma 6kor kezdődött nekünk egy olyan nevű dolog, hogy előtárgyfelvétel fölveheted a tárgyaidat jövőre de lehet, hogy majd le kell adnod, mert ha megbuksz pl matek 1ből akkor nem mehetsz a 2re Ez tart január 29-ig és akkor kezdődik a kurzusfelvétel amikor meghirdetik már azt is, hogy a gyakorlatokat melyik tanár tartja. De nekem abból csak egy van. Tehát nekem már most összeállt az órarendem
Ne aggódj, itt meg az ETR ugyanakkora szar (bár az orszába minden ilyen rendszer fos). Tökéletesen működnek, mindaddig amig nincs tárgyfelvétel, vagy vizsgafelvétel.
Amúgy hogy van most neked tárgyfelvételed? Most van a vizsgaidőszak első hivatalos hete, a kurzusfelvétel ált a vizsgaidőszak végén szokott lenni. Nálatok hogy van ez?
WWWWáááááááááááááá! Tárgyfelvétel van és már megint lefagyott a neptun Mért nem tud valaki olyan rendszert csinálni ami nem fagy le ha sokan vannak rajta?
Azta szentséges atyaúristen barmát a világnak aki ilyen videot csinál magárol...... hát baszki azért a szánalomnak is van egy határa meg ilyen kevés neuronnal szerintem a légzés is nehezére esik a kommentek a legjobbak
http://www.kepesmotor.hu/april...
70/389-6486
látom nálatok sincs keresztfélév..
Amúgy hogy van most neked tárgyfelvételed? Most van a vizsgaidőszak első hivatalos hete, a kurzusfelvétel ált a vizsgaidőszak végén szokott lenni. Nálatok hogy van ez?