ha hiszedhanem, már egy jóideje tervezem hogy kéne szervezni valami nagy utcai versenyt, mondjuk én országútira gondoltam, és nagyon tetszik hogy kezd mozgolódni valami ilyesmi városiban.. Nem tod kik a szervezők, mert sportszervező vagyok és ha mástnem tapasztalatnak elmennék segíteni vagytudomisén
természetsen a városi páylák nem oylan tiszták mint egy zárt pálya, de B gyarmaton is ment a locsolókocsi, és végig is seperték,szóval igen, a lehetőségekhez képest letakarítják.
emzoli22357
[10484] tegnap 11:03
Ilyesmi a jelenlegi versenynaptár tervezet:
Május 15------------------Kakucs MAMI
Május 29------------------Siófok, városi pálya Kassák
Június 26-27--------------Bábolnai városi pálya Kassák
Július-------két verseny, egy Kecsó, meg egy Brezova MAMI
Szeptember 12-------------Balassagyarmat városi pálya MAMI
Nevezési díj 8-12 rugó lesz kb előreláthatóan ha éves licenced van, ha nincs, akkor napival lehet indulni, az idén 9 rugó volt, az éves ugyan ennyi.
HA csak egy versenyre jössz, gazdaságosabb a napi, ha többre, akkor nyilván az éves.
Nevezés szokásosan a verseny reggelén, odabalalgsz a motorral, a gépátvételen átveszik(vagy nem:) bemutatod a licenced/veszel napit, befizeted a nevezést és ennyi.
http://www.kepesmotor.hu/april...
természetsen a városi páylák nem oylan tiszták mint egy zárt pálya, de B gyarmaton is ment a locsolókocsi, és végig is seperték,szóval igen, a lehetőségekhez képest letakarítják.
emzoli22357
[10484] tegnap 11:03
Ilyesmi a jelenlegi versenynaptár tervezet:
Május 15------------------Kakucs MAMI
Május 29------------------Siófok, városi pálya Kassák
Június 26-27--------------Bábolnai városi pálya Kassák
Július-------két verseny, egy Kecsó, meg egy Brezova MAMI
Szeptember 12-------------Balassagyarmat városi pálya MAMI
Nevezési díj 8-12 rugó lesz kb előreláthatóan ha éves licenced van, ha nincs, akkor napival lehet indulni, az idén 9 rugó volt, az éves ugyan ennyi.
HA csak egy versenyre jössz, gazdaságosabb a napi, ha többre, akkor nyilván az éves.
Nevezés szokásosan a verseny reggelén, odabalalgsz a motorral, a gépátvételen átveszik(vagy nem:) bemutatod a licenced/veszel napit, befizeted a nevezést és ennyi.
Rendszerint reggel 9 ig lehet nevezni.
Most edzés van szerdánként