Helló!
Azt szeretnék mérdezn hogy az rs 125-ben 122-es vagy 123-as blokk van? A henger nicasilos vagy perselyes? Van itt valaki aki 50-esként használta az rs-t? Rendőrökkel volt gond?
Leengeded az olajat, leszeded a deklit és a 2 egyforma műanyag fogaskereket kell a jelek alapján összeállítani, én is szarakodtam vele sokat ha nem megy akkor írj és segítek.
ez kb olyan mint az lcd tv pixelhibaval.tokjohogy van,meg majdnem jois valamire amugy feldughatod a seggedbe.valaki majd akaszt vele egyet kanyarba becsuszik kamion ala aztan meghal.zsirkiraly.
Hát szét kell hozzá szedni. Általában nem szokták számításba venni a henger dőlésszögét, csak a felső holtpontnál az alsóra teszik a tengelyt, és akkor mehet is, de bele kell kalkulálni, hogy a henger nem egyenesen áll.
Az ilyen banki visszavett motorok/autók között lehet találni nagyon jókat, haverom is alig több mint fél éves SR-t hozott el asszem 320 körül még tavaly. Amúgy most értem haza ificseréről, marha jó volt.
mitől remeg az egész motor? húzok egy kövéret, és mintha egy 1hengeres supermoton lennék remeg/rezonál az egész gép. régen nem volt ilyen. tudom jó tesz a vérkeringésnek, de én nem ezt szoktam meg, csak az enyém ilyen?
én se megyek oda naponta a szomszédomhoz, hogy ne csak bevásárolni használd már a lila M3-ast... Mindenki arra használja a saját tulajdonát, amire akarja. és ennyi!
ez ilyen tanyasi földműves-RS.
szeptember óta nem is mentem vele.. És nem is fogok. Várja az eladást, azt szeretném hogy tökéletes állapotban kerüljön új gazdához. Közben meg gyűjtök a következő moccra.
Szeva, a piac eléggé a padlón van (mint úgy, a járműpiac általában). Télen eleve lenn vannak a motorok árai, és szerintem semmi értelme nincs rontani a piac helyzetét. Tavasszal kell próbálkozni, addig az emberek talán kicsit összeszedik magukat a sok hitel kifizetése miatt, lezajlik a karácsony, stb. És higyjétek el, mi még sokkal jobb helyzetben vagyunk a 125cc motorral, mint más a nagyokkal. Ezt még mindig sokkal könnyebb lesz eladni, mint a nagyobb köbcentis vasakat.
Amúgy én még nem is olyan régen hirdettem a mocim 920as áron, és volt érdeklődő, nem is egy.. Csak jogi okok miatt nem adhattuk el.
Tavasszal eladó lesz újra, most már végleg :)
ebben igazad van, de az tény, hogy nagyon megzuhant a piac
egy példa..
2000res rs em volt, friss műszaki, használt de nagyon jó műszaki és esztétikai állapotban, árultam 435ért 1 ember hívott,aki elvitte, fennhagytam, hogy egyáltalán valaki hív-e, alkudna-e esetleg, tenne-e ajánlatot, nem rég járt le, egy ember hívott...
ha megnézed rengeteg nagymotor is van szinte nevetséges áron 1 milla körül ki lehet fogni kevés km s fiatal gépeket...
nem irigylem a most áruló tulajokat
Azt szeretnék mérdezn hogy az rs 125-ben 122-es vagy 123-as blokk van? A henger nicasilos vagy perselyes? Van itt valaki aki 50-esként használta az rs-t? Rendőrökkel volt gond?