ja aszittem van vmi közös ismerős forumon kivul:D...most olvastam el am a zárómat,mi szavak vannak ebbe jezus,na de ezert van antomiam h megtanuljam ezeket
milyen Ádám? ,földrajz tesin pontosabban:D...hát kár lebeszelni rola,sztem jo,nehez kicsit,de mindenert meg kell szenvedni ,na jol leoffoljuk a forumot,majd kapjuk az arcunkba
vh 1cipőbe járunk,mer tesi szakon vagyok fősulin...es most így nehezkes lesz ez a félév...jovohet szunet addig pihentethetem azutan nemtom mi lesz...es hat most foci is kilove...
hát mák attól függ milyen szemszögből nézzük... tesivel akarok továbbmenni most érettségiztem volna októberben emelten de így halasztva évvégére remélem addigra teljesen rendbe jön és menni fog minden ugyan úgy meg persze nem utolsó sorban kosarazni sem kosarazhatok még 1 hónapig
semmi extra...megműtötték a térdemet,van vis volt:Pegy ks porcbaja a foci miatt:D,de mostmar ugy bicegek mint egy jol edzett csiga,rem majd jobb lesz,am köszi
köszönöm a noname nicket ... sajna tudom ki vagy még hozzá MSNen is fent vagy ...
mizu felmész húgom myvipjére aztán leszedsz 2-3 évvel ez előtti kis csíra képeket kösz legalább egy jót nevetem megint
küldd már át amit írtál, kíváncsi vagyok hogy sikerült!
pénteken vagy szombaton lesz a gurulás de itt nem foglak rendesen elérni úgy hogy egy msn vagy valami hasznos lenne
Ár:megegyezés szerint!
mizu felmész húgom myvipjére aztán leszedsz 2-3 évvel ez előtti kis csíra képeket kösz legalább egy jót nevetem megint