Rs-t akar venni és az a legnagyobb gondod, hogy mennyi ideig elég hozzá mondjuk 2bar levegő...elég jól tolod Ha azt mondom 2hónapig elég hozzá 2bar levegő, akkor megveszed?
sziasztok, szeretnék egy RS-t...
lenne 1-2 alap kérdésem! Mennyi levegőt kell a kerekébe fújni? meddig bírja vele?
olajat milyen gyakran cseréltek?
gyors?
üdv!srácok aki tud nekem segíteni aprilias linkekkel/lehetőleg magyar/ azt megköszönném.történelemdasagföldrajzon,,gazdasága
,eladásai bármi...fősulin ezt valasztottam bemutatasnak gazdaságföldrajzon,ugyh a segíségeket előre is thx!
Nem elváltottad, hanem ott konzenkevnsen visszatetted,, csak azért mondtam pont a 7,16 ot mert az egy teljes, lendületes kör volt, ahol nem tartott fel senki.
Van egy ilyen izé az emberben, hogy automatikusan visszatesz legalább egyet, ha fékezett.
lenne 1-2 alap kérdésem! Mennyi levegőt kell a kerekébe fújni? meddig bírja vele?
olajat milyen gyakran cseréltek?
gyors?
Itt egy link:
http://w3.bikepics.com/pics/20...
,eladásai bármi...fősulin ezt valasztottam bemutatasnak gazdaságföldrajzon,ugyh a segíségeket előre is thx!
Van egy ilyen izé az emberben, hogy automatikusan visszatesz legalább egyet, ha fékezett.
amugy érteména csiziot neféjjé