CSáó mindenkinek!
Valaki nem tud egy 1994-es Aprilia Rs 125-re gyári lábtartót amin minden rajta van?
Másjata is érdekel ami teljesen jó rá!?!?
Előre is köszi!
Vadonat új Dunlop D207-et cserélnék szintén vadonat új DUNLOP SPORTMAX GPR A10 gumira. (ráfizetés nélkül)
150/60 17R
RS-en gyárilag DUNLOP SPORT MAX GPR A10 volt, de sehol sem találok olyat, aztán közben vettem egy d207-et, de meggondoltam magamat és jobb lenne inkább a másik.
estét
húúúúú megjöttem majd nem sikerült perecelni 60al Szalknál .... ezek a b*zi traktorosok felhordták vastagon kanyarba a sarat és az autók letaposták ... megyek..megyek..."ííí"....beszitált a kormányt olyan volt azon a vizes saras földön menni mint a jégen aztán sikerült kihúznom a szarból. volt ám para rendesen
Szerintem a Vertex jobb de ez egyén függő!
Aztán én a wössnerre szavazok, sokan a vertexet is szeretik... senki nem fogja tudni megmondani h melyiket vedd!
Vagy valami más márka?
Ötletek?
Tapasztalatok?
Rotax 123 hoz.
Mito miatt én is körüljártam a témát.
Eladó p900 hibátlan állapot 25K érdeklődni nallam!
Valaki nem tud egy 1994-es Aprilia Rs 125-re gyári lábtartót amin minden rajta van?
Másjata is érdekel ami teljesen jó rá!?!?
Előre is köszi!
öntapadós
4db 10ezer
150/60 17R
RS-en gyárilag DUNLOP SPORT MAX GPR A10 volt, de sehol sem találok olyat, aztán közben vettem egy d207-et, de meggondoltam magamat és jobb lenne inkább a másik.
Valakinek nincs esetleg az említett gumiból egy?
húúúúú megjöttem majd nem sikerült perecelni 60al Szalknál .... ezek a b*zi traktorosok felhordták vastagon kanyarba a sarat és az autók letaposták ... megyek..megyek..."ííí"....beszitált a kormányt olyan volt azon a vizes saras földön menni mint a jégen aztán sikerült kihúznom a szarból. volt ám para rendesen
Most ilyen állapotban van