Igen a hácso felnit meg ez elsö felninek a a küllök belsejét mer oda semivel nem lehet hozzá férni max dremmelel de az meg gyerekátok és polir munkáéhoz türelem kell szal
hácso felnit az györben csináltatam meg a vizpumpa fedelet !kiput blokot vilát én
Az RS 125 2004-es motorhoz tudjuk hozni a gyári dugattyút 69.000,- Ft-ért, ebben a szettben nincs csapszeg (6.400,- Ft ) és zégerek (500,- Ft/db). Ezt az Asso Werke dugattyúszettet a gyártótól kb. 35.000,- Ft-ért tudjuk hozni.
Előbbi két megoldás csak megrendelésre történő beszerzés útján megoldható, leghamarabb október közepére.
A lényeg kimaradt:D Szal elvállalták volna igy is:) meg ugye a feliratok szempontjából is jobb igy nem azt csiszolják összevissza. Érdemes megcsináltatni igy:)
Hát nálam ugy kezdődőtt h felni polir, neki álltam 4-5réteg festék, mikor az egyik felnin eljutottam a fémig mondtam h ez sokáig fog tartani:S Másnap egyik ismerösünknél voltunk, aki féynező és ő mondta h vigyem el homokfuvatni ugy egyszerübb felpolirozni meg fényezés szempontjábból sokkal jobb(hozzá is ugy vsiznek felniket). Jó akkor pár telefon erre arra meglett h hova kihez vigyem, elvittem 2nap mulva szólta csaj h elkészült. és most nagyábból készen is van:) Lehet h nem volt vmi olcsó, de igy egyszerübb az egész. Csak a szemeket nehéz kicsiszolni belöle:S
Hát sztem nekem elég drágára sikerült (4ezer/felni) ennyi az autoknak szokott lenni, de azt mondták hogy nem volt egyszerű megugye, a csapágyak helyére nefujják be meg a csavarokhoz.
De az Asso nak sincs rossz ára