Most nemtom mit paráztok azon h nincs benzin visza jelzö! van tartalék ! ha elfogy akkor tartalékra kapcsolod azt mész a kutra tankolni de tartalékel böven elmegy 50 km!Meg megrázod motort az halod menyi benzin van benn!:D:D
lesz nálam nemsokára kis finomság rs125-re is feltehető.
jonak tünik a motyó,és nemlesz drága.ha valakit érdekel előre jelezzen légyszives mert most nemhozok sokat.
Kormányteló 13500 lesz.a féknyergen még rágódok,de occó lesz.
Amúgy szerintem kamu az új RSnél h 14ből 3,5 a tartalék (magyarul 3,5nél villan ki, hisz nincs tartalékállás a nem létező csapon). Szerintem akkor még kajak vagy 5 lityó van benne :D
igyen tortenetet nem szabad elmeselni :D :D :D
en meg regen a malaguti F12-mmel jartam ugy, hogy leallt, toltam 6km-t, termeszetesen az osszes ismerosommel talalkoztam hazafele tolas kozben.... bar annak a gyertyasapkaja esett le :-)
:D Én általában belenézek a tankba és kész enyivel megoldom,sajna nekem már nem világit a lámpám mert ami a benzincsaphoz megy kábel töböl kiszakadt és már csak visza lehetne forasztani de ahoz lekell engedni az üzemanyagot de ahoz meg nincs kedvem
Énis jártam már igy leált a motor fordualtszámmérő leesett 0 ra és semmi reakció a visza váltásokra nah mondom kész behalt a motor.....megálok inditgatom semmi...milehet a baj lehuzom a benzincsapot és egy kevés pont lefojt még a tankból a csöbe ahogy félre áltam a föld útra....nah mondom akkor nem is benya GOND...akkor toljuk..kb 2 km tolűs után ugydöntöttem meg probálom beinditani hmmmm..beis indult kb 3 -4 secre és leált..anyád mondom ilyen nincs belekukantottam a tankba LOL ez ÜRES :D csak ami a csap körül volt pici benya a sülyedés be az lötykölödött néha a benzin csöbe és csak ezért indult be:D mellesleg ahonnna toltam kb 10 méterre ott volt 1 benzin kút :P
Akkor jöttem rá hogy valami gáz van a üzemanyag szint jelző lámpámmal (leszaakdt valahogy:D)
Azóta kukerolom mindig:D
Tanuljatok az esetemből :D
az övének a benzincsapján van tartalékállás. 3,5 liternél fordítja át a csapot.
amúgy én kikötöttem az enyémről a jelzőt, mert már 5 liternél égett a lámpa... a gyári csapra raktam egy búvárcsövet, és nekem is tartalékállás van mostmár. 2 liternél rakom át, pont jó
A k anyjuk:D pedig a benzin kiszámítással vannak gondjaim:@ bezzeg az a hülye sztenderes leállító az egy kutya fasza:S csak a gondot okozza ha elöregededik és folyton leszakad!Na de mindegy Kösz Ata
jonak tünik a motyó,és nemlesz drága.ha valakit érdekel előre jelezzen légyszives mert most nemhozok sokat.
Kormányteló 13500 lesz.a féknyergen még rágódok,de occó lesz.
en meg regen a malaguti F12-mmel jartam ugy, hogy leallt, toltam 6km-t, termeszetesen az osszes ismerosommel talalkoztam hazafele tolas kozben.... bar annak a gyertyasapkaja esett le :-)
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Énis jártam már igy leált a motor fordualtszámmérő leesett 0 ra és semmi reakció a visza váltásokra nah mondom kész behalt a motor.....megálok inditgatom semmi...milehet a baj lehuzom a benzincsapot és egy kevés pont lefojt még a tankból a csöbe ahogy félre áltam a föld útra....nah mondom akkor nem is benya GOND...akkor toljuk..kb 2 km tolűs után ugydöntöttem meg probálom beinditani hmmmm..beis indult kb 3 -4 secre és leált..anyád mondom ilyen nincs belekukantottam a tankba LOL ez ÜRES :D csak ami a csap körül volt pici benya a sülyedés be az lötykölödött néha a benzin csöbe és csak ezért indult be:D mellesleg ahonnna toltam kb 10 méterre ott volt 1 benzin kút :P
Akkor jöttem rá hogy valami gáz van a üzemanyag szint jelző lámpámmal (leszaakdt valahogy:D)
Azóta kukerolom mindig:D
Tanuljatok az esetemből :D
amúgy én kikötöttem az enyémről a jelzőt, mert már 5 liternél égett a lámpa... a gyári csapra raktam egy búvárcsövet, és nekem is tartalékállás van mostmár. 2 liternél rakom át, pont jó