ennyi eszed van
mert ha meglátod a rendőrt akkőr reflexből nem a fékre nyulsz majd rá hanem a gázra...
egyébként a kreszbe az van előirva hogy a rendszám látható és olvasható legyen, ha semmi szabálysértést nem követsz el akkor majd ezért megbasznak...
Géza!
Dorka nem akarja eladni a gépet, mert nagyon szereti tudtommal. Pláne ennyiért nem :) Ha jól tudom pont most volt 1000es szervízen, megvan a jogsija is, szóval nyomni fogja bele a kmeket. még az is lehet hogy én is mondom neki h cseréljünk egy körre, kíváncsi vagyok milyen az yzf125r. Szóval csak pletyka :)
Hogy állsz az RS vétellel?
Jah akkor bocs!
Én azt hittem hogy hajlítsam félbe a rendszámtáblát!
És ez a felhajthatósdire mit szól a rendőr?
A Haver Gixxerén láncal volt felrakva!
A másik havernak meg az NSR-én félbe volt hajtva, de neki mondták, hogy hajtsa le a "pohártartót"!
Atának ilyen van. Am. nem úgy értettem hogy a rendszámodat hajlitgasd összevissza:D hanem csinálsz neki egy szép kis tartót és azt (olyasmi mint az enyém)
GézaR!
Igen komoly ötletet adtál!
Ha jövőhéten összerekják a mocit, akkor majd rakok fel képeket mien lett!
A te változatod lessz a legfaszább
Oda-vissza fogja húzni a bowden!
Kössz a tippet
Felhajtani semmi képp nem akarom, mert ma lett meg a rendszám!
Szerintem valami fasza laza zsanér két oldalát lehegesztem, hogy ne tudjon szétcsúszni és azzal fogom felrakni, vagy láncal!
Mind a kettőtől lebegni fog a menetszéltől!Remélem!
Valakinek van ilyen a mociján?
Kéne a kivitelezésről valami kép!
Thank's
Fújd be láncspray-vel, majd szórj rá egy marék homokot! Ha meg is állít a rendőr, most fújtad le otthon a láncot, ami összecsapta a rendszámot, meg homokban mentél!
mert ha meglátod a rendőrt akkőr reflexből nem a fékre nyulsz majd rá hanem a gázra...
egyébként a kreszbe az van előirva hogy a rendszám látható és olvasható legyen, ha semmi szabálysértést nem követsz el akkor majd ezért megbasznak...
Dorka nem akarja eladni a gépet, mert nagyon szereti tudtommal. Pláne ennyiért nem :) Ha jól tudom pont most volt 1000es szervízen, megvan a jogsija is, szóval nyomni fogja bele a kmeket. még az is lehet hogy én is mondom neki h cseréljünk egy körre, kíváncsi vagyok milyen az yzf125r. Szóval csak pletyka :)
Hogy állsz az RS vétellel?
Én azt hittem hogy hajlítsam félbe a rendszámtáblát!
És ez a felhajthatósdire mit szól a rendőr?
A Haver Gixxerén láncal volt felrakva!
A másik havernak meg az NSR-én félbe volt hajtva, de neki mondták, hogy hajtsa le a "pohártartót"!
Igen komoly ötletet adtál!
Ha jövőhéten összerekják a mocit, akkor majd rakok fel képeket mien lett!
A te változatod lessz a legfaszább
Oda-vissza fogja húzni a bowden!
Kössz a tippet
Én 138assal vittem Aszalósékhoz, és ha jól csal az emlékezetem még talán picit nagyobb lett benne.
Szerintem valami fasza laza zsanér két oldalát lehegesztem, hogy ne tudjon szétcsúszni és azzal fogom felrakni, vagy láncal!
Mind a kettőtől lebegni fog a menetszéltől!Remélem!
Valakinek van ilyen a mociján?
Kéne a kivitelezésről valami kép!
Thank's
Tudtok valami fasza kis megoldást arra hogy ne tudják lefotóznia rendszámomat?
Pl.: láncra, vagy akár mire?
Köszi!
20/5140810
középen majdnem új széélén meg bőven elmegy még pár pályanapot is!