Na igen, álltam pirosnál (köbö 10 másodpercre volt az) és nekemkoccantak. Nem lett semmi baj, mert hála égnek sikerült lefékeznie... Csak hallottam h felzúg vmi aztán csikorgás és fél méterrel előrébb állok. :D:S
moast nevetni fogsz de igen! öltözzön be!
mikor nekem el kellett menni erre az izére a piás vezetés miatt 11 en voltunk a csoprtban, 7 ember csak 100-200 métert akart megtenni az autóval, mégis megtörtént a baj!
azt értsétek már meg, hogy nem kell nektek hibázni hogy baj történjen. elég ha kiállsz az utra és 1 ember elüt. pedig még nem mentél semmit...
Tomi55!
Az az igazság, hogy a rendszámoztatást a bátyám csinálta!
Erről jobb ha őt kérdezgeted!
A címe: barniby@freemail.hu
Mond meg neki hogy én adtam meg a címét!
Üdv
Csőváz mindenki, emlékeztek K.benjire, aki RS125 után ült Hayabusára? Eldobta a vasat, tőlünk nem is annyira messze. Ha érdekel, nézzétek meg az eredményt a Busa topicban. Egyébként nem volt beöltözve, annak az eredményét is megnézhetitek egy oldallal arrébb a busa topicban. Szerencsére azért nem lett komoly baja.
Mindenki vigyázzon magára!
Jaja!Június elején vettem meg a GÉP-et, és azóta szépen lassan csinálgattam rá a papírokat!
Vagy is hát jobban mondva a Bátyám! Nekem nem volt időm ilyen szarságokkal foglalkozni!
Tegnap én voltam bent a Rendszámért!
Mostmár minden papírja késsz!
Én vagyok az első tulaja magyarországon!
ha 18 elmultál, ja megbasznak, de addig meg nem nekem fixen van lecsavarozva, de a gyári müanyag tartó megvan hajtva, hőlégfúvó... állítottak már meg, feljelentés vagy ilyesmi sose volt. de mindenki azt csinál vele amit akar, nekem így jobb.
Mondjuk nagyon sejtettem h tényleg csak pletyka, az első ami feltűnt h Yamaha GSX-R. Amúgy a masszív keewayestől hallottam. Meg az a sok zabolás volt még érdekes h osztáyltársam barátnőjének a nővére vagy mit tom én már h mondta...
Amúgy meg nem tom h most mit csináljak, mert veszek valami olyat ami lehet h meghal 500 km-en belül vagy várjak... Mert csináljuk a házat és most ez is rohadt sokba van... Szóval nem tudom. :S
mikor nekem el kellett menni erre az izére a piás vezetés miatt 11 en voltunk a csoprtban, 7 ember csak 100-200 métert akart megtenni az autóval, mégis megtörtént a baj!
azt értsétek már meg, hogy nem kell nektek hibázni hogy baj történjen. elég ha kiállsz az utra és 1 ember elüt. pedig még nem mentél semmit...
Az az igazság, hogy a rendszámoztatást a bátyám csinálta!
Erről jobb ha őt kérdezgeted!
A címe: barniby@freemail.hu
Mond meg neki hogy én adtam meg a címét!
Üdv
Mindenki vigyázzon magára!
email:patvaros87@gmail.com
Kössz előre is!
Vagy is hát jobban mondva a Bátyám! Nekem nem volt időm ilyen szarságokkal foglalkozni!
Tegnap én voltam bent a Rendszámért!
Mostmár minden papírja késsz!
Én vagyok az első tulaja magyarországon!
Amúgy meg nem tom h most mit csináljak, mert veszek valami olyat ami lehet h meghal 500 km-en belül vagy várjak... Mert csináljuk a házat és most ez is rohadt sokba van... Szóval nem tudom. :S
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
De ha ugy van a rendőr megálít! mi ugy jártunk szaladt is rendesen a kocsi elé kifele