Sziasztok!
Beleolvastam egy kicsit a fórumba és láttam, hogy Kakucsringen koptatjátok a gumit. Egy pár hónapja vattem egy 125-ös apriliát és nyáron haverral kipróbálnánk a pályát. A kérdésem az lenne, hogy pontosan hol található a pálya illetve mikor érdemes lemenni esetleg vmi találkozó lesz-e a nyáron? Ja és hogy a motor igencsak gyári állapotú (elektronika, kipufogó gyári) és elég-e egy ilyen gép oda?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Háj Bandika! Lehet nem figyeltem eléggé és lemaradtam a válaszodról arra a kérdésre h a brand new gépet minek vetted egyáltalán ha rögtön el akarod adni ? Ja meg még vmi: sztem nagyon el vagy tévedve ha azt hiszed h ha elfogynak a replikák akkor eltod adni annyiért amennyiért bárki ki tud tolni egyet a kereskedésből úgy h ő az első tulajdonos, ő ül rá először stbstb...
Nem egészen így megy ez,ennél azért bonyolúltabb (tapasztalat)!Nekemis kelet h csináljanak elvittem lemérte stb,és csináltak egy olyan okádék matricát ha megmutatnám miből mi lett sírnátok,aztán mikor odaengedtek a géphez h megmutassam mi is kéne jobban megcsináltam mint ők a több éves tapasztalatukkal,erről ennyit!Nem arról van szó ,hogy mindehol szar de nézzetek jól körül és ha valakitől hallotátok hogy ezek jók stb. akkor vigyétek oda amugy szerintem ne..És nézzétek meg mikor kész, nyomtatás elött,de azért hozzá fűzöm nekem olcsóbban kijött volna,ha megveszem a gyárit:) ha nem is olcsóbban de közel olyan értékben,és külömbség van a kettő közt
Keresek hátsó és első fékkart, illetve jobb oldalra barna oroszlán matricát 2007-es RS-hez.
Aki tud ez ügyben valamit segíteni az legyen szíves szóljon!
Beleolvastam egy kicsit a fórumba és láttam, hogy Kakucsringen koptatjátok a gumit. Egy pár hónapja vattem egy 125-ös apriliát és nyáron haverral kipróbálnánk a pályát. A kérdésem az lenne, hogy pontosan hol található a pálya illetve mikor érdemes lemenni esetleg vmi találkozó lesz-e a nyáron? Ja és hogy a motor igencsak gyári állapotú (elektronika, kipufogó gyári) és elég-e egy ilyen gép oda?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Így mondtam hogy jöhet. hülye voltam röviden
Aki tud ez ügyben valamit segíteni az legyen szíves szóljon!
Jó cuccok olcsón! motorosoutlet.mlap.hu