Hát nem eredetiség vizsga, biztosítás kötés, átírás elég sok költség kb 40 rongy...
eredetiség vizsga legalább 17 legalábbis nálunk annyi volt ha jól emlékszem, a többi meg magától értetődö...
de ha valaki meg akarja venni akkor eredetiségvizsga, átírás stb. tehát gyakorlatilag kétszer fizeti meg a forgalombahelyezést..... hmmmm.... tényleg jó vétel
egyébként nem a beindítással buksz a motor árán, hanem azzal hogy elhozod a bóóótból és a nevedre írják.
bocsi hogy megint ezzel a kérdéssel zaklatlak titeket. már volt több érdeklődő, de azt mondják drágán adom. ezt nem értem. 1350000ft az új ára. erre rájön a vizsgáztatás stb stb. és én 1380000ft árulom. be se volt még indítva, a fólia rajta van. tényleg drágán adom?
Vegyél mitot van egy eladó!450.000 rengeteg alkatrésszel(idom,fék stb..),és kiválló állapotban,jolly moto sportkipuffal,fém fékcsővel stb...!06205276126
sziasztok!Szerintetek uj mociból rs-t vagy mitot érdemes venni? mert most akarok valami uj bringára pályázni és nemtudom melyikkel járnék jobban!nagyjábol figyeltem itt a forumon is azért rs-eknek voltak hibái...Mindenki tanácsát köszönöm előre is! üdv
passz. a ruha nem szakadt ki, ráadásul ott ahol a seb van ott van prokter is.
amúgy meg gokartoztam több évig, bajnokságokat is nyertem, úgyhogy igazad van. az jobban ment. de azt 6évig csináltam, pályázni most voltam másodjára. puszi a buksidra!
igen igen. rakja fel midenki a kezét h meg akar kúrni :)
de nuku buzulás
amugy szerintem egyvalaki unatkozik otthon Ő csinál kami nickeket és irogat :)
Szia Ádám....
szerencséd Rspetya sterencséd
mármint h fenn a kéz...
azé a számát elkérted?
mié nem mondtad, neki, hogy már több körrel elötte kinézted és adhatna valami szerszámot hogy letudd venni ról a szemed...
eredetiség vizsga legalább 17 legalábbis nálunk annyi volt ha jól emlékszem, a többi meg magától értetődö...
egyébként nem a beindítással buksz a motor árán, hanem azzal hogy elhozod a bóóótból és a nevedre írják.
bocsi hogy megint ezzel a kérdéssel zaklatlak titeket. már volt több érdeklődő, de azt mondják drágán adom. ezt nem értem. 1350000ft az új ára. erre rájön a vizsgáztatás stb stb. és én 1380000ft árulom. be se volt még indítva, a fólia rajta van. tényleg drágán adom?
Ami az időjárást illeti, a meteorológia Kakucs környékére nem mond esőt, tehát nem lehet eső, mert az nem lehetséges.
amúgy meg gokartoztam több évig, bajnokságokat is nyertem, úgyhogy igazad van. az jobban ment. de azt 6évig csináltam, pályázni most voltam másodjára. puszi a buksidra!
de nuku buzulás
amugy szerintem egyvalaki unatkozik otthon Ő csinál kami nickeket és irogat :)
Szia Ádám....
mármint h fenn a kéz...
azé a számát elkérted?
mié nem mondtad, neki, hogy már több körrel elötte kinézted és adhatna valami szerszámot hogy letudd venni ról a szemed...
RSPetya, ő az unokatesóm
Na jahh majd együtt megyünk