Ja még lenne valami amit kérdeznék...
Az rs-nek megvadult a kilóméterórája pont most mikor jöttem haza, már csinált ilyet egyszer akkor
megjavult magától, nem méri a sebességet meg össze vissza írja a számokat egyszer 23-mal megyek másik másodpecbe meg 96-tal (2007-es már a digitműszerfalas), szerintem tuti, hogy a jeladó szopat, de
adhatnátok valami szerelési tippet, hogy ne kelljen a szervízzel szórakoznom....
Na hali meg van még a görény, most kaptam csak visszajelzést iwiw-en, de közlöm hogy csak akkor viheted el, ha tudsz vele rendesen foglalkozni (ez a ismerősöm követelése ).
Nagyon ari, jól van tartva és a csaj sokat foglakozott vele, szereti és csak olyannak akarja odaadni aki jól fog vele bánni, meg szereti (ezt sem én találtam ki)...
Ha átmész a rostán viheted, de komolyabb lesz mint egy ferrari enzo vásárlása!
Hívj fel és mindent elmondok 06-20-391-9664
vagy
Msn:nagy.zolika@hotmail.com
(szerint
em ha pályázol rá gyorsba kéne lezavarni, mert más is érdeklődik)
akkor én mit zsóljak? Trakee kollégával szerdán körbesimsonoztuk a Balcsit, bicikliúton.. nekem a napi km-em aznap 400 körül alakult.. a hátsóm féltávon már majdnem kettészakadt,azthittem... de nagy buli volt:D
Az rs-nek megvadult a kilóméterórája pont most mikor jöttem haza, már csinált ilyet egyszer akkor
megjavult magától, nem méri a sebességet meg össze vissza írja a számokat egyszer 23-mal megyek másik másodpecbe meg 96-tal (2007-es már a digitműszerfalas), szerintem tuti, hogy a jeladó szopat, de
adhatnátok valami szerelési tippet, hogy ne kelljen a szervízzel szórakoznom....
Köszönöm előre is!
Jóéjt
Nagyon ari, jól van tartva és a csaj sokat foglakozott vele, szereti és csak olyannak akarja odaadni aki jól fog vele bánni, meg szereti (ezt sem én találtam ki)...
Ha átmész a rostán viheted, de komolyabb lesz mint egy ferrari enzo vásárlása!
Hívj fel és mindent elmondok 06-20-391-9664
vagy
Msn:nagy.zolika@hotmail.com
(szerint
em ha pályázol rá gyorsba kéne lezavarni, mert más is érdeklődik)