Jövőhéten szombaton v vasárnap valaki velem tart egy kb 1000-1100km-eres turába? Magyarán szólva körbejárnánk M-o-t. Pl Pécs, Veszprém , Balcsi körül zuzás. Na valaki velem tart?
Eladó trapéz lámpás rs-hez az összes idomzat tökéletes állapotba. Egy karc sics rajta, a matricázás gyönyőrű, full gyári állapot. Adom az összes idomot fej oldal, hütőidomzat, légbeömlő, tank+boritás, visszapillantok, plexi, első sárvédő, a teljes lámpa. Az ára 90 ezer forint, de lehet alkudni vagy Sportkipuffogóra cserélhető
hy valaki megtudná mondani,hogy meddig tart 3 képet feltölteni,mer tegnap délután raktam fel és azt írja ki hogy:Képek feldolgozása folyamatban. Ha nem jól csináltam akkor ,hogy kell?
na visszaolvastam, mindjárt elküldöm a mailcímedre az összegzést.
Egyébként nem közvéleménykutatás, hanem piackutatás volt :)) Arra akartunk választ találni miért népszerűtlen az automata váltó magyarországon, meg egy csomó hipotézist cáfolni/igazolni.
91 alany töltötte a kérdőívet, 21oldalas elemzést írtunk róla, sok sikert az átrágásához :))))
Ha gondolod excelbe megvan a tömény kiértékelés, de azzal nem sokra mész, inkább magát a dolgozatot küldöm el.
ilyen helyekre engem mi a faszért nem hívsz b+ vittem volna a camryt akár egerbe is... legközelebb vagy szólsz vagy elcsaplak transittal a gecibe! reméllem világos fater
a ottvolta crx mellet:D a végére kb eg kcosihosszal húzott el.mx3at vertem, eclips már nemjött össze, utánnam tl 1000essel gyorsult:D és há hagynemondjam 4mp körül volt sztem 100on a fulltuning eclips
persze... ugyanolyan majom mint te vagy én... de azért volt pár fasza trükje, nem? Az a rajzolós trükk így TV-ben nézve nem olyan poén de mikor megcsinálta velem is, simán a nappalijukban két A4-es papírlappal akkor azért utána elgondolkozik az ember hogy ezt meg hogy a faxba csinálja. És persze, tudom hogy csak trükk de akkor is poén.
Egyébként nem közvéleménykutatás, hanem piackutatás volt :)) Arra akartunk választ találni miért népszerűtlen az automata váltó magyarországon, meg egy csomó hipotézist cáfolni/igazolni.
91 alany töltötte a kérdőívet, 21oldalas elemzést írtunk róla, sok sikert az átrágásához :))))
Ha gondolod excelbe megvan a tömény kiértékelés, de azzal nem sokra mész, inkább magát a dolgozatot küldöm el.