Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Aprilia RS 125
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
mariobully
akkor légyszives írd le h. miért árat és hogy italmondóban vagy hol lehet kapni és +miért nem jó az asso vagy wösner igaz azt nem írtad...
LipiTimi
Sziasztok!
Segítség kellene!
A 2004-es rs-re jó a "98-as rs váltókarja?
Randy
köszi,kipróbálom
emzoli22357
Brigit a legtöbb benzínkút árul, de vigyázz, nem szabad fémes dolgokat bennehagyni több órára, mert magmarja a felületet. Benzinbe viszont simán beáztathatzod, az is fellazítja az anyagot.
Randy
jaja,szerencsére van itthon féktisztító meg nitrohigító,egyelőre megpróbálom azzal,ha nem akkor szerzek brigéciolt
labika
Nincs mit remélem segített...
Randy
elolvastam,köszi
labika
a 125 világán leírja....
http://125.vilaga.hu/
Randy
Nem RS,de segítség kéne: mivel tisztítsam meg a powernyelvet? Mit javasoltok? Köszi!
labika
Én itt vettem a táskám!Aprilia válltáska!
Joe-Z
K.rva jó cuccok ezek. Simán megér ennyit még jó h a Suzukinak is van hasonló kollekciója
Z3
else hiszem
Mikey
sok sikert:) aztán okosan
BlazRR
Ez magyarországon ki tudná behozni, mert ha jó utángyártása van akkor az nagyon fasza lenne
Jocirs
szia enyém is 500 kilóért vihető. tökéletes állapot utánakérdezhetsz.. a lapomon találsz képeket :)
rsata
igen. 4 - 7 liter kb, vagyis nálam igy van
PRFactory
Jaja! Nem kicsit király dugó! Enyémbe is az lesz már megvan minden még összerakásra vár
zotyavfr
Fából nehezen bírok vaskarikát hajlítani. Aki átvállaná magára eme nem egyszerű feladat megoldását várom jelentkezését.
motogp_46
Itt van egy pár finomság az RS-hez!
motogp_46
WISECO-t kell venni nem ilyen vertex,prox,asso!
adrian99
Hali! Valaki mondja el pls, hogy az 125-ös rs mennyit eszik kb?És néztem a neten 98-as rs-t 500-ezer körül vannak az reális ár érte?köszi a válaszokat
Z3
tefal vagy vertex?
zotyavfr
Mi meg teflonos palacsintasütőt használunk, és én is csak dícsérni tudom...
Csabi_senda
Heh
Nekem is Vertex van a Cagivában, 25 volt bele, és bírja.
tuning
én most vettem a héten vagy is rendeltem teflonos vertex dugót. eddig csak jót mondtak róla
❮❮
❮
…
1247 / 3518
1246
1245
1244
1243
1242
1241
1240
1239
1238
…
❯
❯❯
Segítség kellene!
A 2004-es rs-re jó a "98-as rs váltókarja?