szia,
ha majd választhatok ha esetleg lessz mind2őből akkor melyiket rakassam bele? vagy mind1 csak kovácsoltvasd legyen? jah meg mit kell kicserélni ha esetleg belemenne 1 1gyűrűs dugó? a membránon kívül...
Ezt a motort megérdeklödtem! Hát érdekes! Mindkét oldaláb csuszva volt egyszer az az átkozott első fél tolta le egyszer hátulról seggbe puszilták! A srác olyan segg már elnézést a motorhoz hogy nagyon! Elnézést kérdek tölle is! Idom hegesztve volt és hát.... olcsó husnak hig a leve:S
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
VérsRS probáld meg ezt a motort.Én még régebben irtam neki és azt hiszem h 14ekm körül kapott új dúgot +hengert.Írj neki veszteni nem vezsthetsz semmit
nah most frankón
etz gondolom a Talma motorja, megkapta hozzá a világbajnok blokkot is? vagy ha nem blokk nélkül kapta? vagy kapott bele 1 gyári blokkot?
és gondolom nem eladó de azért megkérdezem kiváncsiságból ha mégis akkor mennyi? (mert ugyebár tudjuk, hogy mindennek megvan az ára)
engem is a 14es rajtszámú motor érdekelne. az mennyiért eladó? tudtok hozzá power szelepet?
mennyi a vége? nekem azt mondták ha rakok bele egy másik elektronikát meg sportszűrőt akkor 100lovas lesz! De sztem ez hülyeség, mert max csak 90.
De igazából csak úgy érdekelne ha valami simsonlámpát rá lehetne rakni, mert így nem tom hogy mék ki vele a tanyára a disznókat megetetni. Aztán miből lesz kalbász télire e?
hivd fel holnap 10 és du 4 között ezt a számot
0670 541 7394
itt lehet lesz