Sziasztok! Ezt Márió kérdi, azért nem ő írta be, mert nem tud belépni.
"h. haverom kipróbálta a mocit és mondta h. folyton nyitva van a powerem...-nah és nekem az alap fordulatom 4-5evolt aztmondta a szerelő h. szimeringes...és ha már az akkor nem 6500km van benne és akkor dugó csere ...- nah előttte nem volt magas a fordulat csak miután belekerült a power. +magas fordulaton nem húz mert el van csavarva a levegő "
Igen, mivel nem"centizni" kell, hanem a centrikusságán javítani. Ez a szó a küllős kerék időszakból maradt, amiről ti beszéltek, az voltaképpen kiegyensúlyozás:)
Kanizsán van egy kifejezetten akksikat árusító bolt.Szerintem felesleges kifizetni érte a dupláját..nem zselés ok,de nekem már ez van 2. éve, előtte is savas volt..és semmi probléma
nincsmit.
egyébként már össze van rakva a moccom motorikus része, csakhát az akksi nem örült majd fél év állásnak ... most töltődik az akksi, remélem túlélte az esetetet. Öngyilkos leszek ha ezek után még az akksira is várhatok. hát ez az én szerencsém.......
egyébként javaslom mindenkinek akinek épp szerelik a motorját, hogy szülői ráhatással inkább várjanak a dologgal hónapokig! Jó az ha áll a motor, addig sem romlik el! Igaz hogy közbe az akksi tropára megy... basszameg.. nomind1, ennél lentebb már nem lehetek motor téren..
egyébiránt mennyi egy akksi? nagyvason ilyen 7körül van, ez mérvadó ár, vagy ennél drágábbra számítsak ha netán mégis csere lesz?
Hát, akkor lehet hogy vissza kéne rakni a súlyokat majd a felnire...
A felni fényezése jövő héten lesz kész, aztán azon agyaltam hogy vissza kell e majd rakni a súlyokat vagy nem. De akkor majd a gumissal megbeszélem.
Új gumi sem lesz rárakva, megy vissza rá a "régi"
nekem még soha nem tudták kicentírozni a kerekeimet mert olyan vékonyka a tengelyem hogy nem tudták feltenni a gépre a felnimet. De én nem érzek semmi abnormálisat... de az is lehet hogy csak megszoktam már
üdv, a súly azért van rajta mert az a centír. ha te nem váltasz gumit, meg nem történt semmi a felnivel, sztem ne szedd le, mert lehetséges hogy kedvezőtlenül befolyásolja a menettulajdonságokat.
Új gumi felrakásnál lehetséges hogy másmilyen súly kell máshova, de ezt a gumis intézi...
mindkettőt láttam kiírva karácsonykor, de vajon kinek van igaza?
"h. haverom kipróbálta a mocit és mondta h. folyton nyitva van a powerem...-nah és nekem az alap fordulatom 4-5evolt aztmondta a szerelő h. szimeringes...és ha már az akkor nem 6500km van benne és akkor dugó csere ...- nah előttte nem volt magas a fordulat csak miután belekerült a power. +magas fordulaton nem húz mert el van csavarva a levegő "
Választ köszöni előre is!
"kedveled a kihívásokat?
Akkor jelentkezz hozzánk kocsibegyűjtő munkakörbe!"
A legkisebb is számít! Tesco! :))))))))))))))))
egyébként már össze van rakva a moccom motorikus része, csakhát az akksi nem örült majd fél év állásnak ... most töltődik az akksi, remélem túlélte az esetetet. Öngyilkos leszek ha ezek után még az akksira is várhatok. hát ez az én szerencsém.......
egyébként javaslom mindenkinek akinek épp szerelik a motorját, hogy szülői ráhatással inkább várjanak a dologgal hónapokig! Jó az ha áll a motor, addig sem romlik el! Igaz hogy közbe az akksi tropára megy... basszameg.. nomind1, ennél lentebb már nem lehetek motor téren..
egyébiránt mennyi egy akksi? nagyvason ilyen 7körül van, ez mérvadó ár, vagy ennél drágábbra számítsak ha netán mégis csere lesz?
A felni fényezése jövő héten lesz kész, aztán azon agyaltam hogy vissza kell e majd rakni a súlyokat vagy nem. De akkor majd a gumissal megbeszélem.
Új gumi sem lesz rárakva, megy vissza rá a "régi"
kössz szépen!
Új gumi felrakásnál lehetséges hogy másmilyen súly kell máshova, de ezt a gumis intézi...
Köszi! Erre vártam.
Nem arra hogy "ilyeneket itt nem kéne kérdezni"...