Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mond meg hogy merre laksz aztán megnézem hogy milyen messze vagy tőlem mert én Zalai vagyok
és mikor vagy hogy lesz eljutatva hozád?
posta vagy személyesen?
oldal idomom meg tankom nekem is van
és az is fekete ugyhogy lehet akkor majd utána érdeklődöm a szín átírásának, blokk alkatrész az meg nem kell
olcsobb ha átiratod a szint az csak 5 ezer!
van oldalidomo is fekete!
rendben!
blok alaktrészek nek kelenek?
Az jó csak az a baj vele hogy mindenképp újra kell fényeztetnem mert nekem a forgalmimba kék, fehér van.
Helló a 25-t azt korrekt árnak tartom, de annak nagyon örülnék ha ebben az árban még adnál egy olaj tartályt is!
nincsenek karcok az idomon!
csá
na 25 be odadom
okés?
Helló akkor ezek kellenének mondj egy árat, aztán ha korrekt akkor telefon felveszem veled a kapcsolatot.
sziasztok.van egy af1 futura-m 125-ös és a hőfokmérő mindig felmegy 120 fokra, de nem meleg a motor, a hőfokmérő gomba le lett már cserélve de még ugysem jó.a vízhűtéssel lenne probléma?akinek van valami ötlete vagy tudja hogy mi lehet a baja az irja meg léci:)előre is köszönöm:)
heló
na mondom mi hogyvan!
farokidomhoz minden van,
sárvédő is van!
fejidomhoz van lámpa plekszi is csak az el van törve de ösze van fogatva sötititett plexi !
szivl minden van!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Sziasztok!
Valakinek van eladó Minarelli rv blokkhoz Aprilia af1 50-hez Új 4db-os kuplunglamella szett? A méretei a képen vannak.
Amit boltban rendeltem hozzá az nagyobb mint ez, és az nem jó. Ilyet meg egyszerűen nem találok sehol.

(esetleg valahol újítanak föl kuplunglamellát? ))
Helló akkor írom ami engem érdekelne Sport pro-hoz: Farokidom(üléssel, lámpával), fejidom(plexivel,lámpával) hátsó sárvédő + ha van a farok idom alatt lévő műanyag takaró.
nem aprilia. de eladó vagy csere is érdekel alkatrészre vagy bármire.
mondj egy árat és vidd
ismeri valaki ezt a gyökeret?

tijeszto13@vipmail.hu

ne küldjetek neki semmit!
nem veszi át a csomit és uv-be kéri!
Eladó!

Új alufelni garnitúra azaz 4db felni
5x112-es osztókörrel 16"-os
70ezer ft/szett

csere illetve beszámítás lehetséges motorra vagy alkatrészekere.

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
hello: nekem van 2db vissza pillantom =8e
Sziasztok! Sport Pro -ra keresek bal oldali visszapillantót, vagy akár mind 2 oldalit is vennék egyben.
CSaő! Nekem vannak papírok!
csá nekem van 1 arow rendszerem ! ha érdekel meg 1 gyári is!
hello. nem érdekel csere alkatrész.
25-ért ez a rendszer ajándék, ha kell irj email:ktmktm@freemail.hu
hello csere holmik nem érdekelnek?
sziasztok meghoztam a mtort!
mostnatol van minden !
valakit érdekel valami aprilia af1 sport prot hoztam 125!
van mined a motorhoz!
kipufogo blok akoatrészek idomok vázak vilák müszerfal elektronikák! blok alaktrészek !
szoval minden ami 1 morotba van !
Üdv

Már rég eladtam a vázat papírral, viszont van hátsó komplett lengővillám ha érdekel