sziasztok.van egy af1 futura-m 125-ös és a hőfokmérő mindig felmegy 120 fokra, de nem meleg a motor, a hőfokmérő gomba le lett már cserélve de még ugysem jó.a vízhűtéssel lenne probléma?akinek van valami ötlete vagy tudja hogy mi lehet a baja az irja meg léci:)előre is köszönöm:)
heló
na mondom mi hogyvan!
farokidomhoz minden van,
sárvédő is van!
fejidomhoz van lámpa plekszi is csak az el van törve de ösze van fogatva sötititett plexi !
szivl minden van!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Sziasztok!
Valakinek van eladó Minarelli rv blokkhoz Aprilia af1 50-hez Új 4db-os kuplunglamella szett? A méretei a képen vannak.
Amit boltban rendeltem hozzá az nagyobb mint ez, és az nem jó. Ilyet meg egyszerűen nem találok sehol.
Helló akkor írom ami engem érdekelne Sport pro-hoz: Farokidom(üléssel, lámpával), fejidom(plexivel,lámpával) hátsó sárvédő + ha van a farok idom alatt lévő műanyag takaró.
sziasztok meghoztam a mtort!
mostnatol van minden !
valakit érdekel valami aprilia af1 sport prot hoztam 125!
van mined a motorhoz!
kipufogo blok akoatrészek idomok vázak vilák müszerfal elektronikák! blok alaktrészek !
szoval minden ami 1 morotba van !
posta vagy személyesen?
és az is fekete ugyhogy lehet akkor majd utána érdeklődöm a szín átírásának, blokk alkatrész az meg nem kell
van oldalidomo is fekete!
blok alaktrészek nek kelenek?
na 25 be odadom
okés?
na mondom mi hogyvan!
farokidomhoz minden van,
sárvédő is van!
fejidomhoz van lámpa plekszi is csak az el van törve de ösze van fogatva sötititett plexi !
szivl minden van!
Valakinek van eladó Minarelli rv blokkhoz Aprilia af1 50-hez Új 4db-os kuplunglamella szett? A méretei a képen vannak.
Amit boltban rendeltem hozzá az nagyobb mint ez, és az nem jó. Ilyet meg egyszerűen nem találok sehol.
(esetleg valahol újítanak föl kuplunglamellát? ))
mondj egy árat és vidd
tijeszto13@vipmail.hu
ne küldjetek neki semmit!
nem veszi át a csomit és uv-be kéri!
Új alufelni garnitúra azaz 4db felni
5x112-es osztókörrel 16"-os
70ezer ft/szett
csere illetve beszámítás lehetséges motorra vagy alkatrészekere.
orozoli2002@yahoo.com
06304351769
25-ért ez a rendszer ajándék, ha kell irj email:ktmktm@freemail.hu
mostnatol van minden !
valakit érdekel valami aprilia af1 sport prot hoztam 125!
van mined a motorhoz!
kipufogo blok akoatrészek idomok vázak vilák müszerfal elektronikák! blok alaktrészek !
szoval minden ami 1 morotba van !
Már rég eladtam a vázat papírral, viszont van hátsó komplett lengővillám ha érdekel