Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alapméretes dugóval nagyon jó illesztésed lehet:D Dugót mindig mérjed mielőtt belerakod, és nem tolómérővel meg vonalzóval hanem mikro-val, és nem a tetejét hanem a szoknyát:D

Csak ugy megjegyzem, RS 125 gyárilag 3 századra van illesztve.
Meteor dugó asszem a legolcsóbb, túrázgatni 90-100al biztos jó, de nyelezni meg versenyezni nem kell vele:D
amugy a meteor az jo? az van most bene!
ami a polinibe vot ami megragat az whörshtek volt
hát halod én vetem 1 alapméretes dugót
és a guja hengerjét hogy megvetem az van mot az enyémen!
de a dugó ugyan az a mérete volt direkt megmértem!
amugy ere a dugó mérésre viszatérve!
engem 1 szer nagyon megszivatak vagy másfél két éve!még akor vetem meg a motort és még nem értetem hozá egyáltalán!
megragatt a polini!
a henger nem sérült hála az istenek és elmentem békéscsabára naveszek bele dugót 1 motorkereskedésbe!
a nagy tudásával volt 1 szerező az rendelt bele dugót! és szerintem nagy volt a dugó mert beletetem és járatásképen 2000 km-ert mentem vele!
és ugy képzeld el hogy na mondom meghajtom 1 kicsit olyn 90-100 körül mehetem amikor megragat
2000 km járatás után ja és ugy hogy a olajszivatyu ki volt kötve és én tetem bele 30 ml/l olajat a benzinbe!
Nyugi, pár hete valaki meg akart dumálni, hogy az illesztést is hézagmérővel kell:)
a gyyűrűét igen azzal kell, de most a dugattyúillesztésről volt szó.
amugy majd ha tavaszal vagy majd ha jo idő lesz elviszem a motort és beálitod!
akor az sokat doba motoron vagy csak akor dob sokat ha szarul van beálitva a karbi?
hát aval kel megmérni a gyürük ilesztési hézagát!
nem,
?
ki beszélt hézagmérőről?:D
hézagmérőt?
az van nekem is
gyári alapméret 54.02, na most ahoz van A,B,C,D,E méret dugó gyártótól függ. tolómérővel hogy méred meg, hogy most 7 vagy 2 századra akarod illeszteni?:D na meg a henger méretet se tudod pontosan megmérni, még digit tolómérővel sem.

vannak olyan lemezem de az kell nekemis:D neten tudsz rendelni vagy 300 ft/db de ha szerencséd van csapágyboltba is kapsz.
igazad van!
Miért vonalzóval nem lehet megmérni? Én pedig azzal szoktam méricskélni és mindig pontos a méret
Igen érdekel!kérlek küldj képet langi87@freemail.hu emailra! és azt is ird le hogy mennyi lenne!köszike!
Szia! Mérd már meg légyszi a hosszát,mert nekem van több darab is csak nem tudom mibe való!
Bevonatos hengerben rendszerint 1 tuzeden belül van az A_B_C_D túlméret, azt hogy fogod megmérni saccvassal?
Hiába mondod neki, nem érti hogy a dugót illeszteni kell a hengerhez
hello mindenkinek volna egypár alkatrészem elado kérdezz hátha tudok segiteni
Köszi már megoldottam a hibát és már működik hál isten!
Tolómérővel nem lehet normálisan dugót, hengert mérni. Akárhányszor méred mindig mást fogsz kapni.
Mikrométer kell hozzá.
heló de halod a hengert most megmérjül és tegyük fel hogy 54,03mm
akor is 54-es dugó kle bele nem?
én ere értetem hogy elég a tolómérő!
ATA neked nincs véletlenül a karbiba a tü végére az a kis lemez?
125-ös hátsófékjébe?
Mert ha az, hasonlítsd össze az ETZ első munkahengerébe lévő rugóval. Én abból faragtam egy ide passzolót. Persze kicsit kell módosítani, de az ellágyult helyett, ami miatt folyton beragadt a fékem tökéletes lett.
Helló kellene nekem af1replica-ra matricaszett nem lényeg hogy gyári legyen!Oroszlánfejre gondoltam az oldalára+pár aprilia feliratra!Ha vki foglalkozik ilyennel kérem jelentkezzen a rolee111@citromail.hu e-mail címen!Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv.:roli
nekem vagy egy eladó benzincsapom.. af1 sintesihez való ha kell küldök képet.
Akkó colstok, azt jóvan:)
Igen megyek, ha kész lesz a gép!:)