Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tud valaki ilyen rugót?
sziasztok őnditot keresek af1 hez gyári
email : tijeszto13@vipmail.hu
msn: mex13@freemail.hu
Van kilóméter Spirálod is Aprilia af1 50 hez?
Van valakinek sport pro faridoma űléssel és komplett tankja eladó?
hali!

mind az RV mind az AM blokkot a Minarelli gyártotta.
RV a régebbi hengerbe szív és kiegyenlítő tengely nélküli blokk, nagyon strapabíró az RV6 konstrukció a főtengely dupla csapágyazása végett.

Am blokk forgattyúsházba szív és kiegyenlítő tengellyel van ellátva

ha érdekel van egy szétszedett RV6-os blokkom 2db váltóval 25ezerf ft vagy hengerszett nélkül 15ezer ft(1db váltó árában az egész blokk+1váltó)

ha mégis AM6-os blokkot szeretnél abban is tudok segíteni, 30ezer ft egy beépítésre váró jó állapotú blokk
Van valakinek AF-1 50-re működő hátsófék főfékhengere vagy javítókészlete?
Sziasztok af1-re felrakható pályaidom eladó 10e ft,és egy hátsókerék Dunlop vágott slick-el Eggyütt 15-ért,de külön is eladó
aprilia af1 replica- sport pro alkatrészek eladok.
henger-gyujtás kivételével szinte minden van:
érd:ktmktm@freemail.hu
hello: nekem van ilyen:
ár=5000ft
Valakinek van ilyen alkatrésze eladó?
Ha van árat is írjatok légyszi!
Köszönöm a segítségedet, és hogy nem voltál rest válaszolni. De kb a valagam kitörölhetem vele. Azt gondolom ez egy fórum, ahol nem mindig az AF1-ről van szó, mások is beszélnek másról. Majd ha feltöltöm a fényképgalériába szólj be mégegyszer légyszi!
Vagy kövezz meg érte!
Azért neked is minden jót!
Hello! vettem egy aprilia 50 af1 futurát rv6 blokkal tudja valaki ki gyártotta az rv blokkot mi a típus hibája? Érdemes meg tartani vagy inkább vegyek belle am blokk.Baja csak annyi van,hogy 5-ik sebeségel van valami 4-böl 6-ba kell rakni amugy szépen veszi a sebeséget a kupkung sem csuszik erő is van benne.Csak hát rv blokk és nem ismerem?
Ha tudod hogy nem idevaló miért töltöd fel? Vidd ki a piacra...
Bocs hogy itt hírdetem, de van egy eladó sapim. Adidas null kilóméteres. Gyári címke és ár rajta van még (teljesen új). 4ezer helyett csak 3. Hosszú történet miért és hogy került hozzám, de lényeg h megvettem de nekem nem kell, és eladnám. Sürgős lenne. Mégegyszer bocsi, de el kell adnom... Köszi!
Hello, valaki segítsen! Futura far idom, és Sintesi segédváz klappol? :/ köszi előlre is..
Eladó alkatrészek!
Ár megegyezés szerint.
Elérhetőségek az adatlapomon vannak!
sziasztok van 1 csomo alkatrészem eladó!
amik a képen vanak meg még + ba van nekem blok cuc ami nincs a képen!
meg van még 1 rs af1 kipufogorendszerem tökéletes 1 pár rs visazpilantom is!trafó!jelenleg amik a képen vanak minden megvan még! minden van ami rotax 123
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Eladó!

RV6 blokk szétszedve 1 gyűrűs Asso Werke dugóval 25ezer ft(+ajándék tartalék váltó)
RV4 blokk szétszedve dugó nélkül 15ezer ft
Rv henger szett dugó nélkül 8ezer ft
Rv henger szett 1gyűrűs Asso Werke dugóval 15ezer ft
aha gyári aprilia dellorto 28-as karbi.
he kell postán is tudom.
email:ktmktm@freemail.hu
ja bocs az előzőt nem ide akartam :D
engem lehet érdekel, kép van róla? :D
Milyen a karbi Delortoo?
sziasztok eladó alaktrészeim vank még!
hengerszet külön külön is eladom ha kel! akor van még kuplung,müanyag fogaskerekek váltók blokfelek tenngejek, főtengej,trafó,minden van ami rotax 123-as blokhoz kelhet!
akor van még 1 gyári kipufogom is! tökéletes!
meg van még 1 pár rs viszapilantom is szintugy tökéletes
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
hello: KARBI=8000FT
Karbid van eladó?