szerintem nem
de nekem majd lesz nemsoká 1 ugyan olyn motorom bontva mint az enyém és anak ha megveszed a hátsó vilályát meg a kereket meg 1 blokot és akor lezs filárekböl 1 125-ös motorod!
szia zoli.nekünk egy qudba kellene a blokk és csak az van ráirva,gilerra gilardoni 1-es nem tudom hogy egyezik a blokk.ja és elfelejtettem mondani nekünk müködö képes kell.
heó
af1 125 re valo !
van 1 gyári meg van 1 arow!
a gyárin 1 horpadás 1 karc sincs! gönyrü a hangja!
a arowon van az aján 1 kicsi horpadás de a hangja ugyan az mint a töbinek meg telejsitményen sem lehet észreveni hogy csökent volna csak 1 kicsi szépséghiba és kész
mind a kető jo! nincs szétégetve tákolva!
vegyél fel msn-re!
van mindenm blokhoz ha érdekel!
sziasztok valakit nem érdekel aprilia rotax 123-as alaktrész?
van minden ami rotax 123-ba van! hegner szet ,kuplung,válto,blokfelek,alaplap,főtengejek az egyik főtengejbe még csak vagy 100 km van! ,csapok,müanyag fogaskereke,deknik ,takaroidomok,stb szoval minden ami 1 blokhoz kelhet! akor van még 1 aprilia af1 gyári és 1 arow sportkipufogo rendszer ,1 pár rs viszapilantotükör,1 sem amal trafó,index relék van ledes is meg normál izós is!akor van még 1 rs 50 hez vagy af1 50 hez való öninditóm is! elégé sok mindenem van!
nem csak anyi amit itt leirtem!
ird meg mi kel és én mondom hogy mien árba van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
telefonon éjel napal elérhető vagyok!
lehet hogy nincs erő az aksidba mert végülis a bendx a hirtelen negy fordulatra csapja ki a fogaskereket ami belekapcsolodik a lendkerék nek a fogaskoszorujába!
vegyél fel én én majd segitek!
nekem is sport prom van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tud valaki egy képet mutatni az olajtartály kupakjáról?
nem biztos hogy az enyém belevaló vagy csak vmi hiányzik róla.mindig kipotyog.
Aprilia 125 sport pro
Hali!
Mi a repedt van az önindítómmal?
Ha indítózok csak zúg az önindító.
Forog mint állat de nem indít.
Nem húz be vagy mi a fene nem kapcsolja össze a fogaskerekeket csak pörög mint a gép.
Mi lehet?
segítsetek?
én nem próbáltam indítani még.