Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fék,és kuplungkarok eladók!
meghegesztem neked rendesen!
Helló! Gondoltam ide irom hátha 530 -as X gyűrűs lánc kellene 150 LE feletti teljesitményhez . Aki ezzel biznicel esetleg az irjon már reám , hogy ki mennyiért tudna megszabadulni töle .Kösszöntem
kawasaki zx6-zx9 első felni makulátlan zöld festéssel eladó.
70-3781937
tengely átmérő 20mm. van hozzá féktárcsa is.
Sziasztok! Gilera arizóna 125-be való dugattyúra lenne szükségem! Hibás vagy törött kéne mert csináltatni akarok 1et és a moci úgy került hozzám hogy nincs benne! Előre is köszönöm!
Típus lemaradt:CBR 900RR
Pár kimaradt idom eladó:
Oldalidom 5e/db
indextartó 3,5e
gsx-r1000 alkatrészek
06-20-378-75-96
gsx-r1000k5-6alkatrészek
06-20-378-7596
Köszi,de ép kellene,nekem is hegesztett van,egy darabig jó volt,aztán valahol csak elengedett és szivárog az olaj.
van hegesztett......... de jó 14 pénz
Hali!
Szívlámpás gixxrhez keresek generátor deklit.
Szia, 14 000.- Ft.

Van még két Dunlop D211GP elsőm (hátsókat már eladtam, de folyamatos készletfrissülés van), azoknak az árai általában 10 000.- Ft, és 15 000.- Ft között mozognak.
Szia,continak mi az ára
Sziasztok!

Suzuki GSX-R600 K8 leömlő, és Kawasaki ZX-7RR amerikai kipufogórendszer eladó! ZX-7R-re is jó.

Kawasaki ZX-7R segédváz, a hozzátartozó idomok, és a hátsó ülés is egyben, vagy darabokban eladók! ZX-7RR-ről kerültek le.

Suzuki DR-Z400 E idom, kuplungkarok, valamint sportlégszűrő szintén értékesítésre kerül!

Continental Sport Attack, 120/70 szintén eladó! Hozzátartozó hátsót már eladtam.
Kawasaki gpz750 alkatrészek.Érd:keki@euromail.hu
Nagy a szád,mert anya alszik és megint nem kell otthon mozognod vele..
Ja és nem kell,mert ha kisssebb lennék az én golyójaimnak is kéne fütés mert puha pöcs lennék.
Te már csak tudod,mert azt monntad szóltál anyának..
Te El,ha jó az asszony akkor miért nézel másikra?
Mert hajt az adrenalin és más. A Busa számunkra a legjobb de mi a leges legjobbat akarjuk.
A véleményeket olyanok írták mint pl.te akik nem volt és nem mentek vele 5 percnél többet.Tehát a véleményük nem mérvadó. Te minek farigcsálsz ha az a legjobb?
Én tudom mi szar az Fjrn mert mentem 7e km vele idén így alkothatok valós igaz véleményt.
tudom én szerzem neki a szívgyógyszerét
Vagy csak spontán fogyó kúrázni kéne és akkor nem kéne új főfékhenger,20kiló leadása csodákra lehet képes a fékút hosszánál.
Azért az érdekelne ha olyan csúcsszuper motor az a busa akkor minek rá az sok drága izé,érted?
Ha jó akkor nem kell rá semmi ha meg nem jó akkor meg tessék elfogadni ha a haverok azt mondják nem jó.
Jaj hát nem félek legfeljebb elszaladnék előle,ugysem merne utánam szaladni mert infarktust kapna félúton
Csak azzal aki csúnyán néz..
El pedig úgy néz...
csak óvatosba Ell
Ice mostanában elég harcias