Helló! Gondoltam ide irom hátha 530 -as X gyűrűs lánc kellene 150 LE feletti teljesitményhez . Aki ezzel biznicel esetleg az irjon már reám , hogy ki mennyiért tudna megszabadulni töle .Kösszöntem
Sziasztok! Gilera arizóna 125-be való dugattyúra lenne szükségem! Hibás vagy törött kéne mert csináltatni akarok 1et és a moci úgy került hozzám hogy nincs benne! Előre is köszönöm!
Van még két Dunlop D211GP elsőm (hátsókat már eladtam, de folyamatos készletfrissülés van), azoknak az árai általában 10 000.- Ft, és 15 000.- Ft között mozognak.
Nagy a szád,mert anya alszik és megint nem kell otthon mozognod vele..
Ja és nem kell,mert ha kisssebb lennék az én golyójaimnak is kéne fütés mert puha pöcs lennék.
Te El,ha jó az asszony akkor miért nézel másikra?
Mert hajt az adrenalin és más. A Busa számunkra a legjobb de mi a leges legjobbat akarjuk.
A véleményeket olyanok írták mint pl.te akik nem volt és nem mentek vele 5 percnél többet.Tehát a véleményük nem mérvadó. Te minek farigcsálsz ha az a legjobb?
Én tudom mi szar az Fjrn mert mentem 7e km vele idén így alkothatok valós igaz véleményt.
Azért az érdekelne ha olyan csúcsszuper motor az a busa akkor minek rá az sok drága izé,érted?
Ha jó akkor nem kell rá semmi ha meg nem jó akkor meg tessék elfogadni ha a haverok azt mondják nem jó.
70-3781937
tengely átmérő 20mm. van hozzá féktárcsa is.
Oldalidom 5e/db
indextartó 3,5e
06-20-378-75-96
06-20-378-7596
Szívlámpás gixxrhez keresek generátor deklit.
Van még két Dunlop D211GP elsőm (hátsókat már eladtam, de folyamatos készletfrissülés van), azoknak az árai általában 10 000.- Ft, és 15 000.- Ft között mozognak.
Suzuki GSX-R600 K8 leömlő, és Kawasaki ZX-7RR amerikai kipufogórendszer eladó! ZX-7R-re is jó.
Kawasaki ZX-7R segédváz, a hozzátartozó idomok, és a hátsó ülés is egyben, vagy darabokban eladók! ZX-7RR-ről kerültek le.
Suzuki DR-Z400 E idom, kuplungkarok, valamint sportlégszűrő szintén értékesítésre kerül!
Continental Sport Attack, 120/70 szintén eladó! Hozzátartozó hátsót már eladtam.
Ja és nem kell,mert ha kisssebb lennék az én golyójaimnak is kéne fütés mert puha pöcs lennék.
Mert hajt az adrenalin és más. A Busa számunkra a legjobb de mi a leges legjobbat akarjuk.
A véleményeket olyanok írták mint pl.te akik nem volt és nem mentek vele 5 percnél többet.Tehát a véleményük nem mérvadó. Te minek farigcsálsz ha az a legjobb?
Én tudom mi szar az Fjrn mert mentem 7e km vele idén így alkothatok valós igaz véleményt.
Ha jó akkor nem kell rá semmi ha meg nem jó akkor meg tessék elfogadni ha a haverok azt mondják nem jó.
El pedig úgy néz...
Ice mostanában elég harcias