Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vipera
nem szeretem az ízét.. red bull nincs?
na ezaz... ha tudsz a monsterre valakit, akkor szólj!
Egyszer kell megcsinálni, bár akkor irgalmatlanul sokba kerül.
Építeni akartam egy café racert 400 as katanaból... de vérzett kicsit a torka, és fostam kicsit a belpiacos mivoltától...
miért csak majdnem?
jaja, tudom, a Katanakon is ilyen volt... majdnem olyan gépet vettem...
Pont ilyen mint ezen a képen GS 450
Az szarul néz ki.. van kettő a polcon.
szerintem meg kajtass rá négy gyárit...
Azt kéne.. csak nem vagyok itthon hétköznap. Most hogy fel van applikálva, egy darabig még funkcionál.. bár nem szép
en raneznek a szegedi robogobontora.natha.
A feje tényleg ilyen, de a szára rövidebb
ha tippelnem kene szerintem szinte az osszes 2000 elotti digo robin ilyen van.F12,sr stb.
Műanyag, az is javítható lenne persze.. de nem ilyen kis felületen. Egyelőre visszatákoltam a gépre, mert nem állapot hogy ne legyen rajta.
Köszönöm! Ahogy néztem a kínálatukat, több hasonló modell is van. Megérdeklődöm. Itt Szegeden is találtam.. de kicsit sokallom az árát (majd 8ezer 2db)
Hi !Esetleg nézd meg itt:http://www.pinkmotors.hu/
Ciao Motoros barátaim!

küldök egy linket remélem ti tudtok segíteni itt egy leömlő de a srác aki árulja nem biztos benne hogy cb 750 hez jó. nekem egy 1982 es CB 750F esem van ha valaki tudna tanácsot adni hogy deríthetném ki hogy jó lekötelezne!
köszi a segítséget!
itt a link:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
pinkmotorsnál láttam múltkor indexeket, próbáld meg ott.
helló ha alu akor meglehet hegeszteni!
Nagyrobogók bontása: yamaha t-max, honda silver wing,piaggio x9, gilera nexus 250,gilera runner 125 06,honda foresight,honda sh 150 01,aprilia atlantic 500, kymco grandink 250 02, stb. Postai utánvéttel is.Redmotors 20/ 9999 636
Fater ma figyelmetlenségből letörte az egyik indexem. Kapásból nem tudja véletlen valaki, honnan tudnék rendelni ugyan ilyet (lehetőleg csak egy darabot, max kettőt)? Nem gyári a cucc, ami felirat olvasható rajta.. nyilván a típusa, Facomsa 9183.

Sajnos nem tűnik javíthatónak a törés, olyan kis vékonyka ott a felület..

Pár kép róla...
Hali! Aprilia rsv 1000 98-03ig modellhez kéne mind a két oldali ram air /légbeszívó/ csatorna ,és plexi 98-99 ig .Ha valaki tud segitenivagy van eladó ,kérem jelezze 06-70/9671473
GSX-R 600 K6-7 zárszettet keresek ecuval. Esetleg adnék érte K5-6 1000-ét!
mi építettünk ilyennel egy csupasz Kawasaki ZZR600-ast, teljesen jó, bár nagy tempóhoz (200 km/h+) lehet, h nem árt egy plusz merevítés bele.
egyébként frankó, de én a tükör nélkülit venném - azt a plusz terhet már nem tudom, hogyan tolerálná a motor, és nem is igazán szép így. inkább egy-egy kormányvég-tükröt rá, és annyi.