Köszönöm! Ahogy néztem a kínálatukat, több hasonló modell is van. Megérdeklődöm. Itt Szegeden is találtam.. de kicsit sokallom az árát (majd 8ezer 2db)
küldök egy linket remélem ti tudtok segíteni itt egy leömlő de a srác aki árulja nem biztos benne hogy cb 750 hez jó. nekem egy 1982 es CB 750F esem van ha valaki tudna tanácsot adni hogy deríthetném ki hogy jó lekötelezne!
köszi a segítséget!
itt a link:
Fater ma figyelmetlenségből letörte az egyik indexem. Kapásból nem tudja véletlen valaki, honnan tudnék rendelni ugyan ilyet (lehetőleg csak egy darabot, max kettőt)? Nem gyári a cucc, ami felirat olvasható rajta.. nyilván a típusa, Facomsa 9183.
Sajnos nem tűnik javíthatónak a törés, olyan kis vékonyka ott a felület..
Hali! Aprilia rsv 1000 98-03ig modellhez kéne mind a két oldali ram air /légbeszívó/ csatorna ,és plexi 98-99 ig .Ha valaki tud segitenivagy van eladó ,kérem jelezze 06-70/9671473
mi építettünk ilyennel egy csupasz Kawasaki ZZR600-ast, teljesen jó, bár nagy tempóhoz (200 km/h+) lehet, h nem árt egy plusz merevítés bele.
egyébként frankó, de én a tükör nélkülit venném - azt a plusz terhet már nem tudom, hogyan tolerálná a motor, és nem is igazán szép így. inkább egy-egy kormányvég-tükröt rá, és annyi.
küldök egy linket remélem ti tudtok segíteni itt egy leömlő de a srác aki árulja nem biztos benne hogy cb 750 hez jó. nekem egy 1982 es CB 750F esem van ha valaki tudna tanácsot adni hogy deríthetném ki hogy jó lekötelezne!
köszi a segítséget!
itt a link:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Sajnos nem tűnik javíthatónak a törés, olyan kis vékonyka ott a felület..
Pár kép róla...
egyébként frankó, de én a tükör nélkülit venném - azt a plusz terhet már nem tudom, hogyan tolerálná a motor, és nem is igazán szép így. inkább egy-egy kormányvég-tükröt rá, és annyi.