Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! 1000ft/db!
Erre gondoltál?
A második képen a 2-es számú?
Az a konzol CSAK a SevenFifty-n van.
Az indexet el is akarod adni?
Akkor írj rá egy normális árat...
Nekem van egy gyárim, de 20 alatt tuti nem adom oda.
Az a vésztartalékom.
Olyanod van, h JTR1800 vagy JTR499?
Az első 5*140mm a második meg 6*140mm...
vagy nem nekem irtad ?
henger
nekem lehet hogy van
nem tud valaki egy tm 80 hengert vagy 85öst fontos lenne a segítséget előreís köszönöm !
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy 2001-es Yamaha aerox robogónak a ékszijtárcsája jó egy 96-os Aprilia Rally Lc-re.
Várom a válaszotokat! A képen rajta van az Aerox ékszijtárcsa!
üdv imi
Gyári és utgy. KAWASAKI alkatrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) . Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
köszi!
Egészségedre!
most értem haza vettem 1-et 7500huf hajtókarral eggyüt! köszi.
Ha tudsz olcsóbat ott kell megvenni!
ja 50-ért akar rámsózni egy szetett! de nekem csak egy kell! meg bontott dugósorért se adnák 50-et max felét! szerelő vagyok én is és felfordúl a gyomrom az ilyen emberektől aki hülyének nézi a másikat.
Keresd kawazsoltit ö minden kawának doktora!
hahó nincs véletlen valakinek kawasaki gpz 1983-85 ig 1100-ashoz egy db dugattyúja mert az enyémnek 2-es hengerben leszakadt a teteje de csodával határos módon semmi gondott nem csinált mázlim volt! ha valakinek volna kérem jelezze és eggyeztetünk méretet és megeggyezünk!
Van raktáron! 2500ft/db
aprilia rx,mx,af1,rs ,tuareg 50ccm-hez gyujtás eladó:lendkerék,alaplap,cdi+trafó
szacsomotor@freemail.hu
Megjött ugyanehhez a típushoz fék és kuplungkar?Tudom egyszerűbb lett volna a tükrökkel
Elvileg 4-ig ideér.Majd megírom ha megjött
Dpd fútárral
Postával küldted vagy futárral?Posta nem hozott semmit
Tegnap ott kelllett volna lennie! Remélem ma odaér!