Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

direkt azokat az alkatrészeket amik sérülékenyek, magnéziumból csinálják,h. ne lehessen javítani!és ráfogják,h. ettől könnyű a motor...........gyakorló donor deknijeim vannak majd kiokoskodom h. hegesztődik.amúgy nekem sikerül meghegeszteni az elejét,csak amikor már jobban felmelegszik,akkor reped el
Nem spiáterből van véletlenül?!
Én miskolcra vittem egy öreg , elvileg sokat látott emberkéhez, a KTm magnesium feliratú oldaldeklimet. Szépen megheggesztete. Majd az egész hegesztést szépen levett. Majd mondta hogy bocsi de ez nem megy
azzal csináltam.hegesztő a szakmám..........az a gond,h. a mgnesim hamarabb elég,mint megfolyik.ezért nehéz hegeszteni!aki meg tudja,nem árulja el hogy kell.próbálgatom majd,de az áram és a gáz sem olcsó!
üdv
Keresek yamaga yz 250 1987 évjárathoz váltót kompletten
Vagy csak a 3 fokozatú hajtó fogaskereket
Akinek van kérem jelezze
honda cbr 600f összes alkatrésze bontásból eladó . 25kw-os német papirokkal tel 06309492804
Védőgáz megtámasztással , argon védőgázas eljárással próbáljátok.
1999-es cbr 600f pc 35 összes bontott alkatrésze eladó tel 06309492804
Eladó oldalidomok:
GSX-R 600 750 K6 K7 bal oldalidom, tetején kicsi horzsolással, ezt leszámítva karcmentes, hibátlan
Kawasaki ZX-6R Ninja 2009-2011 jobb oldalidom MotoGP Design matricával, csúszott, de nem törött, minden fül ép
Elérhetőség adatlapon!
Eladó lábtartók:
GS500 komplett szett (igény szerint külön-külön is),
Suzuki Gsx-r 600 750 K6 K7 jobb hátsó konzollal
Yamaha R6 jobb hátsó konzollal
Elérhetőség adatlapon!
Küldtem mailt.
de próbálkoztam! és el is égett.....igaz,a gépen 1000féle beállítás van,még nem tekergettem végig!de van itthon próba alany,egyszercsak ráveszem magam az állítgatásra!
van kerék 20eft
Ha így kérdezed gondolom még nem próbáltad a gixi fedelet hegeszteni......jó párral próbálkoztunk sok helyen, de eddig nem sikerült jól senkinek ahová vittük.....ha Neked összejön egész jól megélnél belőle...
ára?írj emailt,adatlapon találsz!
17colos 3,5 széles D,I,D 650-es transalp hátsófelni féktárcsával,esetleg keréktengellyel?
hello
nincs valakinek egy eladó hátsó kereke (felni agy küllők (kawasaki kx 125)
Ja, aki először próbálta hegeszteni csak nézett,hogy mi a faszér szikrázik mint állat.
Sziasztok ! APRILIA AF1 /125/ hez keresek sportkipufogo dobot !
Sziasztok!

RS50-eshez való gáz és kuplung bovdent keresek. Nagyon fontos lenne. Ha valakinek van, vagy tud tippet adni, hogy kinél keressek kérem az szóljon mindenképp! Előre is köszönöm.
Gpx 600-500 alkatrészek, adatlapomon az elérhetőségem.
biztos h. magnesium?
azt nem
Szia!Tudsz magnéziumot hegeszteni?
sziasztok segítsetek nekem egy 1996-os suzuki rm125-höz keresek hengert ha esetleg valaki tud írjon ide pallag85@gmail.com ha lehet árral előre is köszi mindenkinek!