értem azt nézem hogy az olajszűrőbe beleütközne az egyik leömlő szal inkább elállok a vételtől túl kockázatos már vettem hozzá egy leömlőt de azt nem lehetett rá rakni mert alul ütközött egy csavarral kb 2 cm múlik és jó lenne úgyhogy nem akarok még egyszer befürödni de itthon nem találni sehol alkatrészt sajnos ami jó is.
Szia, sztem ez lehet régebbi CB-re való rendszer.
Max ha nem jó egy ügyes kipufogóssal vagy hegesztővel frankón rá lehet varázsolni.
Azt vágod, h inkább a szeméyes elvitelt írja, mert a nagysága miatt drága a posta. Sztem ide meg főleg drága. Meg ezt elég valószínű be is vámolják majd...
Hali elsősorban arra lennék kíváncsi , hogy mekkora a komplett blokk.
Építeném át a RIEJU Spike X 50 em és jólenne tudni , hogy mekkora az a blokk méretre befér a a vázba ilyesmi?
Esetleg erről van valami infód?
Köszi
Honda XR400 2004 évjáratú motorhoz keresek hátsó féknyerget, engem csak a nyereg érdekelne de ha konzollal együtt lenne valakinek úgy is jó. Esetleg nem tudja valaki, hogy melyik motoré lehet jó rá mert ránézésre a DRZ-é ugyan olyan és a betét is megegyezik. Előre is köszönöm a segítséget
Ez úgy van hogy, 356,95 $ h licitálsz plusz 79,95 $ posta, vagy megveheted fixen 395,95 $ + 79,95 $ postáért.
A dollár aktuális ára kb 210 Ft.
Ha licitálsz annak mehet fel az ára, mert még 3 nap van az aukcióból.
Nincsmit.