Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az 1000F blokkra ráraktuk a 900RR rendszerét a cimbimmel, úgyhogy nincs lehetetlen.
Nincsmit.
értem azt nézem hogy az olajszűrőbe beleütközne az egyik leömlő szal inkább elállok a vételtől túl kockázatos már vettem hozzá egy leömlőt de azt nem lehetett rá rakni mert alul ütközött egy csavarral kb 2 cm múlik és jó lenne úgyhogy nem akarok még egyszer befürödni de itthon nem találni sehol alkatrészt sajnos ami jó is.

Köszi hogy irtál!
üdv neked
Hello érdeklödnék hogy van-e esetleg aprilia rs125re pályaidomotok?
Szia, sztem ez lehet régebbi CB-re való rendszer.
Max ha nem jó egy ügyes kipufogóssal vagy hegesztővel frankón rá lehet varázsolni.
Azt vágod, h inkább a szeméyes elvitelt írja, mert a nagysága miatt drága a posta. Sztem ide meg főleg drága. Meg ezt elég valószínű be is vámolják majd...
Hali elsősorban arra lennék kíváncsi , hogy mekkora a komplett blokk.
Építeném át a RIEJU Spike X 50 em és jólenne tudni , hogy mekkora az a blokk méretre befér a a vázba ilyesmi?
Esetleg erről van valami infód?
Köszi
ugyan ez van a drz-n is ha jól látom keresd meg drz topikban NAGY DAVID-ot ő ilyen mindenes gyerek......
Honda XR400 2004 évjáratú motorhoz keresek hátsó féknyerget, engem csak a nyereg érdekelne de ha konzollal együtt lenne valakinek úgy is jó. Esetleg nem tudja valaki, hogy melyik motoré lehet jó rá mert ránézésre a DRZ-é ugyan olyan és a betét is megegyezik. Előre is köszönöm a segítséget
Ez zx400 konzol.
sziasztok...APRILIA RS 125 höz 99 es hez pályafejidom..3000 ft fejidomkonzol sértetlen állapotban 2000ft
oldalidom 3000ft
faridom hátsóüléssel 3000
fesszabájzó5000ft
alaplapok 5000ft
és egyéb apróságok...alku tárgya...a főtengely postályát állom.. 30 605 6883 kérésre képet küldök
Szia!
köszi szépen, de ránézésre nem stimmel az évjárat
Keresek DT 125R rezonátort olcsón!

Tel.: 06-30-769-909hét
99-02-ig R6 alkatrészek eladók....
lengővilla,karbisor,főtengely,fesszab.,kuplung,váltó,h
asidomok,kapcsolók,
légszűrődoboz....stb...

06 70 6155160
Ez lehet amit keresel? minimális hibája van
CBR 600RR 07'-08' baloldali kormány csutka + generátor fedél érdekelne
ahham értem de mintha úgy olvastam volna hogy ingyen van a szálítás nem ? erre megy még valami vám van valami ? mert lehet hogy vennék egy ilyet
Szia!

Ez úgy van hogy, 356,95 $ h licitálsz plusz 79,95 $ posta, vagy megveheted fixen 395,95 $ + 79,95 $ postáért.
A dollár aktuális ára kb 210 Ft.
Ha licitálsz annak mehet fel az ára, mert még 3 nap van az aukcióból.
Sziasztok!

Fejidomtartó konzolt keresek 96-os ZXR400-hoz (L model)

Aki tud segíteni annak előre is köszönöm!
sziasztok

lenne egy kérdésem olyan személyhez aki ért angolul illetve érti ezt az ebay-t

Ez a hirdetés érdekelne hogy most ez átszámolva 88000 Ft lenne akkor nekem ez a szett ?
Üdv a Fórumosoknak!
Volna eladó szerelésből kimaradt V2-es alkatrészek.
Pl:xv535,xvs650,Honda Vt1100-VT500c,Vt500e,Vt750 és vt 600-as alkatrészek.
Megtekinthetők a bontospityu.hupont.hu
Tel:06703525376
Üdv KAczkó
Sziasztok! Kawasaki Gpz 1100 dfi-hez keresek gyújtás jeladót! Ha valakinek van kérem jelezze....előre is köszi! Motoros üdv...!
a képek lemaradtak és az elérhetőség keki@euromail.hu
Yamaha fzr600 3he motorkód bontott alkatrészek.Blokk alsó fele,főtengely,hajtókarok,tank,tank idom,kábelköteg,gyújtáskapcsoló új kulcsal,jobb-bal kormány,kutyacsont,indító relé,váltókar,fékkar,fejidomtartó(hátsó),termosztát.duda,háts
Sziasztok

Yamaha Szr660 vagy Yamaha Xtz660 blokkot keresek a 2 motor blokkja meg egyezik akinek van az kérem jelezze, sürgős volna.
nem veszek letettem róla
De akkor már inkább egy 1100-ast vegyél. Nem drágább a 400-tól, és kora egyik legerősebb utcai motorja volt