Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen hiteles is vagy így, üres adatlappal.
Generátorokat tekercselek minden típushoz.
Részletek itt: http://indukcio.uw.hu
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Hello, ha tud vki olyan helyet ( bolt/webshop ), ahol 600-as Bandithoz tudok venni felső tömítés készletet egyben ( hengerfej töm., hengertalp töm., szelepszárszimmeringek, kipuf. tűzkarikák, szelepfedél töm. ), szóljon! Köszönöm
Japan motorkerékpárok elsőteleszkóp javítását,szimeringcseréjét,egyengetését ,villahid nyakcseréjét vállalom CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06209352002
Üdv!
Kawasaki GPZ(EX)500 '94-es évjárathoz keresnék 1 pár karbit.
Sziasztok! Vennék Kawasaki Gpz 1100-es komplett blokkot 1983-1986-ig ha valakinek esetleg ott porosodik a garázsba kérem írjon mert megvenném! Köszi....motoros üdv!
Kawasaki gpz750 alkatrész eladó.Érd:keki@euromail.hu
Sziasztok egy 125-ös (2004) suzuki rm-hez valaki nem tudna nekem egy komplett váltót szerezni nagyon fontos lenne ha tudtok valamit írjatok légyszi előre is THX (pataki_peter@freemail.hu)
bontott kawasaki zx első tárcsák 296 mm átmérőjűek. 15 000 ft pár.
Gyári és utgy. KAWASAKI alkatrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) . Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
Sziasztok cagiva elephant 125 elől tárcsafékes nem póver szelepes valakinek alkatrésze hozzá?
Köszi akkor beruházok majd egyre.
semmit nem tehet, legális a készülék.
Kutya Úr! Most mi a helyzet szórakozhat a sündőr(leveheti a rendszámot) vagy nem?
Hali!

Yamaha Szr660 fejidomot és ülés alatti idomot keresek!
A képen bejelöltem hogy melyikekre gondolok.
2001 éváratu yamaha fazer összes bontott alkatrész eladó 18000 kilométert futott tel 06309492804
suzuki gsx 750f boci motor blokkja 53000 kilométerrel eladó tel:06309492804
Köszi már megkerestem a DRZ alkatrészeknél, és már vissza is írt küld egy képet és akkor okosabb leszek
Párat már csinálgattunk a cimbivel. Főleg dobot, de rendszert is építettünk már másikból.
Sztem fel lehetne.
Viszont gyanús, h nincs meg hozzá az a része amivel rögzíted a hengerfejhez...
Otthon vagy ilyen kipufogós dolgokba? Ezt is feltudnád rakni akár rá?
üdv
Az biztos :)) tetszik is nagyon de nem tudom belevágjak e mert nagyon jól nézne ki rajta.