Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
üdv!
KTM Duke2-re keresek hátsó lámpa búrát,akinek van eladó légyszi jelezze. Előre is köszönöm!
Üdv. Van valakinek esetleg az ilyen fejidomokról véleménye vagy tapasztalata?
Francba! Bocsi most méregettem és ku.. nagy. Sajnálom.
GSXR 600/750 06-10 évjáratúhoz 4 ujjas kék fék kuplungkar, valamint Honda CB 600 Hornet 4 ujjas fekete vörös állítóval 13e. - 13e. postával. Tel: 70/3119987
Szia 39cm széles 83cm hosszú
Légyszi tedd meg nekem, hogy leméred a teljes hosszát és szélességét. Nem kawára kell ezért lenne fontos. köszi.
Igen.
Meg van még a kawa farok?
Szia4 tudok segiteni! ADATLAPOMON ELÉRSZ!
A képen megjelölt alkatrészre lenne szükségem( Aprilia rs125)
Előre is köszönöm.
Üdv mindenkinek.
2005-ös yamaha fz6n-re keresek első lámpát (esetleg búrát).
Ha esetleg valaki tud segíteni megköszönném.
Talán innen: kép
href.hu
Linkelni sem tudom, túl hosszú
A képen látható 92145A jelű rugóra lenne szükségem, ha volna valakinek ('98-as ZX9R), meg a hátsó ülés alatti tépőzáras csomagrögzítő 2 gumi befűzőjére. (Bocsi a képet csak linkelni tudom, mert nem tölt fel képet a gépemről valamiért) http://www.cornwallkawasaki.co..." target="_blank">kép
2000res CB 600 Hornethez érdekelne akár törött műszerfal is!

Vagy ha van külön fordulatszámérő, akár csak a panelje is az is szuper lenne!

Adatlapomon az e-mail akinek van valamije írjon bátran!
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!Aprilia AF1 50-es 3 sebességes motorhoz kellene Nekem a gyújtás felöli oldaldekni és ami benne van fogaskerék,ami összeköti az önindítóval!Előre is köszi a segítségeteket!
1998-as kawasaki zx 7R motorblokk és a hátsó rész alkatrészei eladóak. kérdezz ha kell valami.
suzuki rg 125 83"-as hoz keresek gyújtás elektronikát.
Jelen! Dobj 1 mail-t...
Sziasztok!...suzuki epicuro 150 es hez,keresek az első lámpa feletti plexi burkolatot suzuki jellel+visszapillantó tükröket......köszi üdv
Halihó cimbikék ! Valaki ismeri azt a srácot aki Ebay-ról szokott rendelni alkatrészt ? Segítsége kellene ! Előreis köszönöm
Vannak még becsületes emberek! Jelcsa néven futó felhasználóval üzleteltem. Az alkatrészt a megbeszélt időpontban leszállítatta! És ami a legfontosabb, valóban olyan jó minőségű mint amilyennek leírta. Köszi Pali! Üdv :urbi